המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר עמוק שמן ומטגנים קלות עד הזהבה את הבצל הקצוץ.
מוסיפים את הסלרי ומטגנים יחד כמה דקות,
מוסיפים את הסלק ומערבבים יחדיו הכל עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות המגוררות, תיבול ומים עד לגובה מלא של הסיר.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כ-30 דקות.
לאחר התרככות המרכיבים והסמכה קלה של המרק מוסיפים את הכיסונים.
מערבבים הכל ומבשלים עד שהכיסונים צפים למעלה.
מערבבים עירבוב סופי, מכסים את הסיר ומכבים את האש.
ממתינים כ-10 דקות לפני הגשה, כך הכי טעים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0