מעבירים למעבד מזון חצי תכולת קופסת התירס +חצי תכולת הנוזלים וטוחנים עד קרם.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את הקרם שנוצר לסיר ומוסיפים את שאר התירס + נוזלים. יוצקים 3.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים אבקת תיבול עוף, סויה, מלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערית קטנה חצי כוס מים ואת הקורנפלור ומערבבים עד המסה, מוסיפים לסיר. ומערבבים כחמש דקות על אש בינונית.תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים הטרופות וממשיכים לערבב במרץ ליצרית נטיפי ביצים.
שלב 5
0 דקות
מכבים את האש ומוסיפים את הבצל הקצוץ.בתיאבון.
שלב 1
מתוך
5
מעבירים למעבד מזון חצי תכולת קופסת התירס +חצי תכולת הנוזלים וטוחנים עד קרם.
שלב 2
מתוך
5
יוצקים את הקרם שנוצר לסיר ומוסיפים את שאר התירס + נוזלים. יוצקים 3.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים אבקת תיבול עוף, סויה, מלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים בקערית קטנה חצי כוס מים ואת הקורנפלור ומערבבים עד המסה, מוסיפים לסיר. ומערבבים כחמש דקות על אש בינונית.תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים הטרופות וממשיכים לערבב במרץ ליצרית נטיפי ביצים.
שלב 5
מתוך
5
מכבים את האש ומוסיפים את הבצל הקצוץ.בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0