המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את הציר בסיר.
בסיר נפרד מטגנים את הבצל במרגרינה, מוסיפים את אבקת הקארי והזעפרן.
לאחר 2-3 דק' מוסיפים את תפוחי העץ למשך 5-6 דק', עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את הציר לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית מכוסה כעשרים דקות עד להתרככות הכרובית.
מכבים את האש ומעבים את המרק בשמנת (או בקרם פרש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד לדרגת הסמיכות הרצויה.
מתבלים במלח ובפלפל.
להגשה זורים מעל עירית קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0