שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

נודלס ברוטב חלב קוקוס וקארי ירוק

תאריך פרסום: 27/4/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

2 שיני שום כתושות
1 כפית ג’ינג’ר קצוץ
כוס חלב קוקוס
1/2 1 כפות רוטב סויה
1 כפית קארי ירוק
1 פלפלי צ’ילי קצוצים
½ פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1 כוס קוביות בינוניות של דלורית או בטטה
½ כוס אפונה קפואה
1 כפית סוכר חום
¼ כפית מלח
פלפל שחור
ניתן להוסיף דג סלמון או רצועות חזה עוף לרוטב לאחר שחלב הקוקוס מגיע לבעבוע.

אופן ההכנה

במחבת מקפיצים את שום, מוסיפים ג’ינג’ר ומקפיצים ל2 דקות נוספות.
מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לבעבוע על אש נמוכה.
מוסיפים צ’ילי,+ הקארי הירוק וסויה, מוסיפים מלח ופלפל וסוכר.
מוסיפים את הדלורית/בטטה+האפונה, שוב בישול של 5 דקות.
מוסיפים את רצועות הפלפל האדום מביאים לבעבוע נוסף ומסירים מהאש.
כאשר הרוטב מוכן יש להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן
לסנן את הנודל ולהוסיף לרוטב ולבשל עוד 2 דקות ולהגיש.
ניתן לתקן את התיבול.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים