מנקים את חזה העוף משאריות שומן. מוסיפים שלוש כפות סויה ומשרים במשך כ-60 דקות לפחות.
שלב 2
0 דקות
חותכים את נתח החזה לרצועות דקות. מוסיפים את רצועות חזה העוף למחבת עם שמן חם וצולים את רצועות החזה עד שיקבלו גוון זהוב. מוציאים את הרצועות מהמחבת ומניחים בקערית.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לקערית את מצרכי הרוטב, ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 4
0 דקות
מניחים בקערה את עלי החסה, עלי הבייבי קוביות הדבלים והחמוציות/האגוזים המסוכרים.
שלב 5
1 דקות
מוסיפים לקערה את רצועות חזה העוף. יוצקים מעל את הרוטב. מערבבים היטב ומפזרים מעל השקדים והאגוזים המסוכרים.
*ניתן להמיר את האגוזים המסוכרים בחופן חמוציות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מנקים את חזה העוף משאריות שומן. מוסיפים שלוש כפות סויה ומשרים במשך כ-60 דקות לפחות.
שלב 2
מתוך
5
חותכים את נתח החזה לרצועות דקות. מוסיפים את רצועות חזה העוף למחבת עם שמן חם וצולים את רצועות החזה עד שיקבלו גוון זהוב. מוציאים את הרצועות מהמחבת ומניחים בקערית.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים לקערית את מצרכי הרוטב, ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 4
מתוך
5
מניחים בקערה את עלי החסה, עלי הבייבי קוביות הדבלים והחמוציות/האגוזים המסוכרים.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים לקערה את רצועות חזה העוף. יוצקים מעל את הרוטב. מערבבים היטב ומפזרים מעל השקדים והאגוזים המסוכרים.
*ניתן להמיר את האגוזים המסוכרים בחופן חמוציות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0