להכנת התחתית + הפירורים:
מכניסים למעבד מזון את הבייגלה, הפתיבר והסוכר ומעבדים, מוסיפים חמאה מומסת מעבדים שוב ומעבירים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא לצינון והתייצבות לפחות ל 30 דקות.
שלב 3
5 דקות
להכנת המלית:
שמים במיקסר 2 מיכלים של שמנת מתוקה, כוס סוכר, פודינג בייגלה מלוח וגביע שמנת חמוצה, ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
5 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה הלבנה וגבינת שמנת ומקציפים כמה שניות לערבוב בלבד עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
10 דקות
מעבירים מחצית מתערובת המלית מעל הבצק שבתבנית. מיישרים מעט. למה שנותר בקערה מוסיפים שוקולד מריר מומס ומערבבים היטב לקבלת תערובת בצבע שוקו/מוקה.
שלב 6
5 דקות
מעבירים את המלית מעל המלית הבהירה, ומיישרים.
שלב 7
5 דקות
מעבירים לצינון, אפשר ורצוי להתחיל מייצוב במקפיא לכמה שעות ואז להעביר למקרר,
ובכל מקרה לא להתחיל לאכול לפני שהעוגה במקרר לפחות לילה ואף יותר, היא קצת משתבחת שהיא במקרר הרבה זמן.
לפני הגשה אפשר מעט להקפיא לפריסה אחידה ונוחה בערך לחצי שעה.
שלב 1
מתוך
7
העוגה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
שלב 2
מתוך
7
להכנת התחתית + הפירורים:
מכניסים למעבד מזון את הבייגלה, הפתיבר והסוכר ומעבדים, מוסיפים חמאה מומסת מעבדים שוב ומעבירים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא לצינון והתייצבות לפחות ל 30 דקות.
שלב 3
מתוך
7
להכנת המלית:
שמים במיקסר 2 מיכלים של שמנת מתוקה, כוס סוכר, פודינג בייגלה מלוח וגביע שמנת חמוצה, ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
מתוך
7
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה הלבנה וגבינת שמנת ומקציפים כמה שניות לערבוב בלבד עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים מחצית מתערובת המלית מעל הבצק שבתבנית. מיישרים מעט. למה שנותר בקערה מוסיפים שוקולד מריר מומס ומערבבים היטב לקבלת תערובת בצבע שוקו/מוקה.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את המלית מעל המלית הבהירה, ומיישרים.
שלב 7
מתוך
7
מעבירים לצינון, אפשר ורצוי להתחיל מייצוב במקפיא לכמה שעות ואז להעביר למקרר,
ובכל מקרה לא להתחיל לאכול לפני שהעוגה במקרר לפחות לילה ואף יותר, היא קצת משתבחת שהיא במקרר הרבה זמן.
לפני הגשה אפשר מעט להקפיא לפריסה אחידה ונוחה בערך לחצי שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
5
ג
גלילה
תודה רבה על מתכון קל וטעים והשילוב של מתוק ומלוח מוצלח מאד. יישר כח
מערכת בישולים
תודה רבה 🌾
ע
עירית
בהכנה בשלב 3 מוסיפים את השמנת, ובשלב 4 כתוב להוסיף גבינת שמנת...שלא מוזכרת במרכיבים?!
מערכת בישולים
היי, הכל מופיע במתכון. יש גם גבינה לבנה, גם גבינת שמנת, גם שמנת חמוצה וגם שמנת מתוקה, שימי לב לסדר ההכנה 🌾
ט
טל דביר
האם התכוונתם
לאבקת פודינג וניל שהוא מעורב עם בייגלה ?
זה מוצר חדש ולא מוכר ?
מערכת בישולים
היי, כן, מדובר במוצר חדש, חגיגי לשבועות. אינסטנט פודינג בטעם בייגלה אסם, לא צריך לערבב בייגלה עם פודינג וניל 🌾
ש
שלומית בר תור
ברשימת החומרים כתוב פתי בר
אבל לא כתוב למה מוסיפים אותם? ההגיון שלי אומר במעבד. מזון עם הבייגלה, אבל צריך לציין
תודה מקוה שלא טעיתי
מערכת בישולים
היי, בשלב הראשון, כשמכינים את התחתית. כתוב עוגיות ונשנה לפתיבר כדי שיהיה ברור 🌾
הערות 5