דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת יום הולדת קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת יום הולדת קלאסית

עוגת יום הולדת קלאסית

(6)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת יומולדת מנצחת שהילדים פשוט לא יכולים להפסיק לזלול
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
אבקה להכנת שוקו
1  כף
קקאו
1  כוס
שמן קנולה
4 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
250  גרם
שמנת מתוקה חצי מיכל לעוגה וחצי לציפוי
200  גרם
שוקולד מריר
0  לפי הטעם
סוכריות צבעוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
  • שלב 2

    30 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.
  • שלב 4

    10 דקות
    כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט. *ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגת יום הולדת קלאסית

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל חומרי העיסה (למעט חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר) במיקסר או באופן ידני, ומעבירים לתבנית 26 ס"מ עגולה.

עוגת יום הולדת קלאסית

שלב 2 מתוך 4

אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

עוגת יום הולדת קלאסית

שלב 3 מתוך 4

שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חצי המיכל של השמנת המתוקה ואת השוקולד המריר, ובוחשים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והופך לקרם.

עוגת יום הולדת קלאסית

שלב 4 מתוך 4

כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומצפים את העוגה בקרם. מקררים ומוסיפים סוכריות צבעוניות לקישוט. *ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אנונימית

שיניתם בטעות ברכיבים משוקולית לכוס סוכר לבן (כתבתם פעמיים כוס סוכר)

מערכת בישולים

היי, תודה על תשומת הלב, תיקנו 🌸

א אנונימית

עוגה טעימה מאודדד ממליצה בחום

א אין לי שם

אוד לא תעמתי אבל זה נראה בסדר

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים