להכניס לקערה גדולה את החלמונים יחד עם קליפת תפוז (אפשר במקום לשים גרידת לימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כוס סוכר ומלח ולערבב היטב עד קבלת תערובת אוורירית.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את השמן לתערובת בזרם דק תוך כדי ערבוב.
שלב 3
0 דקות
לערבב את הקמח עם אבקת האפייה. להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים לתערובת החלמונים.
שלב 4
0 דקות
בקערת מיקסר להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול.
שלב 5
0 דקות
לצקת את הבלילה לתבנית מס' 26 משומנת,
שלב 6
50 דקות
לאפות בחום של 170 מעלות כ-50 דקות. לבדוק עם קיסם או חוד של סכין אם העוגה מוכנה.
שלב 7
0 דקות
אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
שלב 1
מתוך
7
להכניס לקערה גדולה את החלמונים יחד עם קליפת תפוז (אפשר במקום לשים גרידת לימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כוס סוכר ומלח ולערבב היטב עד קבלת תערובת אוורירית.
שלב 2
מתוך
7
להוסיף את השמן לתערובת בזרם דק תוך כדי ערבוב.
שלב 3
מתוך
7
לערבב את הקמח עם אבקת האפייה. להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים לתערובת החלמונים.
שלב 4
מתוך
7
בקערת מיקסר להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול.
שלב 5
מתוך
7
לצקת את הבלילה לתבנית מס' 26 משומנת,
שלב 6
מתוך
7
לאפות בחום של 170 מעלות כ-50 דקות. לבדוק עם קיסם או חוד של סכין אם העוגה מוכנה.
שלב 7
מתוך
7
אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0