שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

צ’ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

דרוג הגולשים:

מצרכים

ל-4 סועדים:
500 גרם אטריות חיטה מלאה טריות או יבשות מבושלות
250 גרם טופו טרי חתוך לקוביות
1 קולורבי מקולף חתוך לשערות עבות
1/2 כוס כרוב לבן חתוך לשערות דקיקות
1/2 כוס נבטי שעועית
1/2 כוס פלפל אדום מתוק חתוך למקלות
8 בצלים ירוקים חתוכים לנתחים
1 בצל לבן פרוס
2 כוסות עלי תרד טריים נקיים
8 שיני שום פרוסות

מרק מיסו פיקנטי:
4 כפות מחית מיסו אדום
3 כפות רוטב צ’ילי ופולי סויה מותססים
1 כף רוטב סויה
1 כף סוכר
1 כף חומץ אורז
2 ליטר מים או ציר ירקות

אופן ההכנה

1. מביאים את כל חומרי המרק לרתיחה טועמים ומתקנים מליחות-חמיצות.

2. מחממים ווק אורינטלי מראש

3. שמים מעט שמן סויה/בוטנים ומוסיפים את המרכיבים לפי הסדר זמן הטיגון ערבוב:
בצל, קולורבי, שום, כרוב, פלפל אדום, וטופו, בתנועות ערבוב או הקפצה ומניחים בצד.


הגשה:
מחלקים את התרד, האטריות, הירקות והמרק לקערות הגשה אישיות(לפי סדר זה) ומטפטפים מעט שמן שומשום כהה אורינטלי.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים