המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים סוכר, קינמון ותפוחים ומבשלים 5-7 דקות או עד שהתפוחים מתרככים מעט.
בינתים מערבבים קורנפלור, מיץ וקליפת לימון למשחה אחידה, מוסיפים צימוקים ומערבבים עם תערובת התפוחים, מוסיפים את האגוזים. מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
פורסים את בצק העלים, מניחים את המלית ומגלגלים לרולדה.
מסמנים פרוסות בעזרת סכין חד וחותכים, אך משאירים אותן מחוברות בבסיסן.
מורחים את הבצק בחמאה מומסת, אופים כ-25 דקות, עד שהשטרודל שחום וריחני.
מצננים במשך 5 דקות. פורסים עד הסוף, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד, עם כדור גלידת וניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0