פסטה פרפקטו מיוצרת מחיטת דורום מובחרת, מעניקה ביטחון בתוצאה והנאה מכל ביס. מיוצרת באיטליה, בתהליך בקרת איכות קפדני.
החל מספגטי, צינורות פסטה עבים או שטוחים, הפסטה תקבל באהבה כל רוטב.
לכל צורה סיפור קולינרי שלם, ורוטב מועדף שמעניק את הביס המושלם. פסטה פרפקטו עשויה מ 100% חיטת דורום מובחרת
טוב לזכור
לארוחה מאוזנת מומלץ לשלב מנת פחמימה עם מנת חלבון (עוף, בשר, דגים, קטניות) וירקות.
הוראות הכנה
להרתיח 2 ליטר מים*, להכניס את תוכן השקית למים הרותחים. לבחוש בעדינות על-מנת להפריד בין הניוקי. לבשל ללא מכסה על אש בינונית למשך כ- 4 דקות עד שהניוקי צפים על פני המים. לסנן ולהגיש חם.
* ניתן להוסיף מלח למי הבישול
הערות 0