המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים שמרים בחצי כוס מים פושרים, מוסיפים כף סוכר, כף קמח ומשהים כ- 10 דקות.
מוסיפים קמח ומערבלים היטב. מוסיפים סוכר מלח, קינמון, לימון ואת יתרת המים הפושרים. צימוקים ותפוחים נכנסים אחרונים למסה.
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת דביקה, מניחים בצד לתפיחה כ 45 דקות.
בעזרת הידיים, יוצרים כדורים מהעיסה ומטגנים בשמן עמוק עד שהסופגניות מזהיבות.
מוציאים לנייר סופג, מסדרים את הסופגניות על צלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0