דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אולי בולן - סופגניות הולנדיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אולי בולן - סופגניות הולנדיות

אולי בולן - סופגניות הולנדיות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
סופגניות אולי בולן הן סופגניות חלביות הולנדיות. כאן הן מובאות לפניכן בגרסה הפרווה שלהן, עם קינמון, תפוח עץ וצימוקים - גיוון נפלא לסופגניות המסורתיות!

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
80  גרם
שמרים יבשים
4  כוסות
מים פושרים
50  גרם
סוכר לבן
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
25  גרם
מלח
1  כף
קינמון טחון
1  כף
מיץ לימון
200  גרם
צימוקים
100  גרם
תפוח עץ קצוץ
1  שקית
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מפוררים שמרים בחצי כוס מים פושרים, מוסיפים כף סוכר, כף קמח ומשהים כ- 10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קמח ומערבלים היטב. מוסיפים סוכר מלח, קינמון, לימון ואת יתרת המים הפושרים. צימוקים ותפוחים נכנסים אחרונים למסה.
  • שלב 3

    45 דקות
    מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת דביקה, מניחים בצד לתפיחה כ 45 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת הידיים, יוצרים כדורים מהעיסה ומטגנים בשמן עמוק עד שהסופגניות מזהיבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים לנייר סופג, מסדרים את הסופגניות על צלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
אולי בולן - סופגניות הולנדיות

שלב 1 מתוך 5

מפוררים שמרים בחצי כוס מים פושרים, מוסיפים כף סוכר, כף קמח ומשהים כ- 10 דקות.

אולי בולן - סופגניות הולנדיות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים קמח ומערבלים היטב. מוסיפים סוכר מלח, קינמון, לימון ואת יתרת המים הפושרים. צימוקים ותפוחים נכנסים אחרונים למסה.

אולי בולן - סופגניות הולנדיות

שלב 3 מתוך 5

מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת דביקה, מניחים בצד לתפיחה כ 45 דקות.

אולי בולן - סופגניות הולנדיות

שלב 4 מתוך 5

בעזרת הידיים, יוצרים כדורים מהעיסה ומטגנים בשמן עמוק עד שהסופגניות מזהיבות.

אולי בולן - סופגניות הולנדיות

שלב 5 מתוך 5

מוציאים לנייר סופג, מסדרים את הסופגניות על צלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטי אליו א אוליו

    ספגטי אליו א אוליו

    15 דקות קל
  • אוליבולן - סופגניה הולנדית

    אוליבולן - סופגניה הולנדית

    60 דקות בינוני
  • ספגטי אליו אי אוליו

    ספגטי אליו אי אוליו

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים