דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קלי ונונו
ארוחת צהריים שלמה בתבנית אחת שווה את ההשקעה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
נתח פרגית חתוכות לריבועים
6 
תפוח אדמה קלופים חתוכים לפרוסות עבות
1 
בצל חתוך לרבעים
1  כוס
אורז בסמטי
2.5  כוסות
מים רותחים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים תבנית אפיה פשוטה מניחים בתחתית את תפוחי האדמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הפרגיות , את האורז ואת הבצל מעל תפוחי האדמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    את התבלינים מערבבים בכוס המים הרותחים ושופכים על המצרכים. מוסיפים עוד כוס וחצי מים רותחים. חשוב מעט לערבב את המים עם כף כדי שהתבלינים יישקעו בתחתית. סוגרים את התבנית בנייר כסף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ 60 דקות.
אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 4

לוקחים תבנית אפיה פשוטה מניחים בתחתית את תפוחי האדמה.

אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 4

מניחים את הפרגיות , את האורז ואת הבצל מעל תפוחי האדמה.

אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 4

את התבלינים מערבבים בכוס המים הרותחים ושופכים על המצרכים. מוסיפים עוד כוס וחצי מים רותחים. חשוב מעט לערבב את המים עם כף כדי שהתבלינים יישקעו בתחתית. סוגרים את התבנית בנייר כסף.

אורז אדום אפוי עם פרגיות ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 4

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ 60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים