דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אלפחורס - עוגיות מארגנטינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

(5)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
עוגיות הסנדוויץ הפופולאריות מארגנטינה. רכות, ממולאות בריבת חלב ומצופות שבבי קוקוס בשוליהן. מצויינות עם הקפה, לאירוח או למסיבה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קורנפלור
1.33  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג (200 גרם)
0.5  כפית
סודה לשתייה
100  גרם
חמאה רכה
100  גרם
מרגרינה רכה
1.25  כוסות
אבקת סוכר (150 גרם)
3 
חלמון
2.5  כפות
ברנדי / קוניאק
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
גרידת לימון
350  גרם
ריבת חלב
100  גרם
קוקוס טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנפים יחד לקערה בינונית את הקורנפלור, הקמח, ואבקת הסודה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערת מיקסר מקציפים את החמאה, המרגרינה ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הקוניאק, תמצית הווניל וגרידת הלימון. מוסיפים את תערובת הקורנפלור במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת והבצק מתאחה (ערבול יתר פוגם במרקם הרך). עוטפים ביריעת ניילון, ומניחים במקרר לחצי שעה - שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפייה לעובי אחיד של 1/3 ס"מ. מקמחים חותכן עגול בקוטר כ-1/2 3 ס"מ, וקורצים עיגולים בבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את העוגיות על התבניות עם מרווחים של 2 ס"מ ביניהן. אופים כ-5 דקות עד שהן יציבות ובצבע בהיר מאוד. מצננים בתבנית על רשת 5 דק'. בעזרת מרית מתכת מעבירים את העוגיות לצינון מלא על רשת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים שכבה דקה של ריבת חלב על מחצית מהעיגולים. מצמידים לריבה עוגייה נוספת ליצירת עוגיות סנדוויץ. לעיצוב שוליים מושלמים רצוי להשתמש בשקית זילוף, ולזלף תלולית קטנה של ריבת חלב במרכז העוגייה, ואז להדק את העוגייה השנייה בעדינות מעל.
  • שלב 8

    0 דקות
    שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים עם ריבת החלב בתוך שבבי הקוקוס.
אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 1 מתוך 8

מנפים יחד לקערה בינונית את הקורנפלור, הקמח, ואבקת הסודה.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 2 מתוך 8

בקערת מיקסר מקציפים את החמאה, המרגרינה ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הקוניאק, תמצית הווניל וגרידת הלימון. מוסיפים את תערובת הקורנפלור במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת והבצק מתאחה (ערבול יתר פוגם במרקם הרך). עוטפים ביריעת ניילון, ומניחים במקרר לחצי שעה - שעה.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 4 מתוך 8

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 5 מתוך 8

מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפייה לעובי אחיד של 1/3 ס"מ. מקמחים חותכן עגול בקוטר כ-1/2 3 ס"מ, וקורצים עיגולים בבצק.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 6 מתוך 8

מניחים את העוגיות על התבניות עם מרווחים של 2 ס"מ ביניהן. אופים כ-5 דקות עד שהן יציבות ובצבע בהיר מאוד. מצננים בתבנית על רשת 5 דק'. בעזרת מרית מתכת מעבירים את העוגיות לצינון מלא על רשת.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 7 מתוך 8

מורחים שכבה דקה של ריבת חלב על מחצית מהעיגולים. מצמידים לריבה עוגייה נוספת ליצירת עוגיות סנדוויץ. לעיצוב שוליים מושלמים רצוי להשתמש בשקית זילוף, ולזלף תלולית קטנה של ריבת חלב במרכז העוגייה, ואז להדק את העוגייה השנייה בעדינות מעל.

אלפחורס - עוגיות מארגנטינה

שלב 8 מתוך 8

שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים עם ריבת החלב בתוך שבבי הקוקוס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 4

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רות

מתכון מדהים יצאו עוגיות נימוחות פשוט לא להפסיק לאכול תודה על המתכון!

מערכת בישולים

תודה רבה, איזה כיף לשמוע. יום מקסים 🌸

ר רות

האם הבצק יוצא דביק??

מערכת בישולים

היי רות, מעט דביק אבל הקירור במקרר יוצר מרקם נוח לעבודה. יום מקסים

א אסנת

כן מאוד

א אסתר

אין קורנפלור ברשימת מצרכים. כמה קורנפלור?

מערכת בישולים

היי יקרה, הרכיב הראשון, שתיים וחצי כוסות. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אפייה
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אלפחורס קלות להכנה

    אלפחורס קלות להכנה

    60 דקות בינוני
  • עוגיות ארגנטיניות (אלפחורס)

    עוגיות ארגנטיניות (אלפחורס)

    80 דקות בינוני
  • אלפחורס

    אלפחורס

    45 דקות בינוני
  • אלפחורס בגלידת ריבת חלב

    אלפחורס בגלידת ריבת חלב

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים