דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
תבשיל אפונה וארטישוק מהיר ומשגע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
ארטישוק קפוא וחתוך לרבעים
0.5  חבילה
אפונה יבשה קפואה
1 
בצל קצוץ
3  גבעולים
סלרי קצוצים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.5  כפית
כורכום
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
3.5  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף לבצל את התבלינים, לערבב ולהוסיף את הסלרי, האפונה והארטישוק.
  • שלב 3

    0 דקות
    לצקת מים עד גובה האפונה ולערבב בעדינות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל על להבה בינונית עד שרוב המים יתאדו.
  • שלב 5

    5 דקות
    כשהמים התאדו, להוסיף את הפטרוזיליה (ניתן להמיר בשמיר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ולבשל במשך 5 דקות.
אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

שלב 1 מתוך 5

לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל.

אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

שלב 2 מתוך 5

להוסיף לבצל את התבלינים, לערבב ולהוסיף את הסלרי, האפונה והארטישוק.

אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

שלב 3 מתוך 5

לצקת מים עד גובה האפונה ולערבב בעדינות.

אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

שלב 4 מתוך 5

לבשל על להבה בינונית עד שרוב המים יתאדו.

אפונה עם רבעי ראשי ארטישוק

שלב 5 מתוך 5

כשהמים התאדו, להוסיף את הפטרוזיליה (ניתן להמיר בשמיר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ולבשל במשך 5 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק אפונה וגזר

    מרק אפונה וגזר

    100 דקות בינוני
  • מרק אפונה יבשה

    מרק אפונה יבשה

    180 דקות בינוני
  • מרק אפונה בטעם מעושן

    מרק אפונה בטעם מעושן

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים