דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ארטיק הפתעות מקסים ומהיר הכנה. המוצרים בריאים ואפשר להכין יחד עם הילדים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
ג'לי פטל 85 גרם אסם בכל טעם שאוהבים
0.25  כוס
טפיוקה
1  כף
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים תבנית שקעים קטנים (רצוי מסיליקון) |+ מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה קטנים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את פניני הטפיוקה: בסיר בינוני מחממים כ-2 ליטר מים עד רתיחה מלאה. מוסיפים את הטפיוקה ומבשלים כ- 15 דקות עד שהפנינים משנות צבען מלבן לשקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורידים מהאש, מסננים ושוטפים היטב תחת מי ברז עד לצינון (צריכים להתקבל כדורים שקופים לחלוטין).
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים לתוכו (בעודו חם) את פניני הטפיוקה ואבקת הסוכר.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון) ומקפיאים ל-10 דקות. מוציאים ונועצים מקלות ארטיק קטנים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחזירים להקפאה לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 1 מתוך 6

מכינים תבנית שקעים קטנים (רצוי מסיליקון) |+ מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה קטנים.

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 2 מתוך 6

מכינים את פניני הטפיוקה: בסיר בינוני מחממים כ-2 ליטר מים עד רתיחה מלאה. מוסיפים את הטפיוקה ומבשלים כ- 15 דקות עד שהפנינים משנות צבען מלבן לשקוף.

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 3 מתוך 6

מורידים מהאש, מסננים ושוטפים היטב תחת מי ברז עד לצינון (צריכים להתקבל כדורים שקופים לחלוטין).

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 4 מתוך 6

מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים לתוכו (בעודו חם) את פניני הטפיוקה ואבקת הסוכר.

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 5 מתוך 6

יוצקים לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון) ומקפיאים ל-10 דקות. מוציאים ונועצים מקלות ארטיק קטנים.

ארטיק ג'לי ופניני טפיוקה

שלב 6 מתוך 6

מחזירים להקפאה לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארטיק יוגורט מנגו

    ארטיק יוגורט מנגו

    15 דקות בינוני
  • ארטיק קרם גבינה פתיבר

    ארטיק קרם גבינה פתיבר

    15 דקות קל
  • ארטיק קינוח מגנום לבן

    ארטיק קינוח מגנום לבן

    40 דקות בינוני
  • ארטיק ג'לי פרות

    ארטיק ג'לי פרות

    5 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים