המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל את השוקולד הלבן עם חצי מכמות השמנת להקצפה, מערבבים עד לקבלת נוזל אחיד ומצננים מעט.
מקציפים בקערה עם שאר המרכיבים עד לקבלת קרם רך.
מעבירים את התערובת למתקן הארטיקים, רצוי מסיליקון לחילוץ מושלם, ומניחים מקל ארטיק בכל אחד. מקפיאים 24 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0