דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
באג'י תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. באג'י תפוחי אדמה

באג'י תפוחי אדמה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Michal Sharon
תבשיל תפוחי אדמה מהמטבח ההודי בתוספת אפונה וכוסברה טרייה קצוצה. תוספת נפלאה למנה עיקרית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל
3  כפות
שמן זית
5 
תפוח אדמה
1  כוס
אפונה קפואה
1.5  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל גרוס
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
4  שיני
שום קצוצות
0.25  כפית
כורכום
0.25  זר
כוסברה
1  קורט
קימל לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים קלות בסיר בינוני עם שמן זית (אפשר גם שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמקבל צבע זהוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בינוניות, מוסיפים לבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את כל התבלינים (חוץ מהכוסברה) ואת האפונה הקפואה. מערבבים הכל על אש בינונית ומוסיפים רבע כוס מים כדי שתפוחי האדמה לא ידבקו לסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בעדינות מידי 5 דק' כדי שתפוחי האדמה לא יידבקו לסיר וגם שלא יהפכו לעיסה דביקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שבודקים עם מזלג את תפוחי האדמה שהם מוכנים מכבים את האש, מגישים בקערה ומפזרים כוסברה קצוצה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ניתן להוסיף גרגרי קימל לבישול למי שאוהב, מוסיפים טעם וריח.
באג'י תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים קלות בסיר בינוני עם שמן זית (אפשר גם שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמקבל צבע זהוב.

באג'י תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 6

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בינוניות, מוסיפים לבצל.

באג'י תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את כל התבלינים (חוץ מהכוסברה) ואת האפונה הקפואה. מערבבים הכל על אש בינונית ומוסיפים רבע כוס מים כדי שתפוחי האדמה לא ידבקו לסיר.

באג'י תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 6

מערבבים בעדינות מידי 5 דק' כדי שתפוחי האדמה לא יידבקו לסיר וגם שלא יהפכו לעיסה דביקה.

באג'י תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 6

לאחר שבודקים עם מזלג את תפוחי האדמה שהם מוכנים מכבים את האש, מגישים בקערה ומפזרים כוסברה קצוצה.

באג'י תפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 6

ניתן להוסיף גרגרי קימל לבישול למי שאוהב, מוסיפים טעם וריח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים