דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בגט קראנץ' בציפוי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בגט קראנץ' בציפוי גבינה

בגט קראנץ' בציפוי גבינה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: נעה לעדן מדעי
פרוסות בגט טבולות בתערובת גבינת צ'דר שאופים בתנור. כמו פונדו אפוי ומשובח

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בגט
50  גרם
חמאה
5  כוסות
גבינה קשה פיקנטית
2  כוסות
פטרוזיליה קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
3 
ביצה טרופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את הבגט לפרוסות של 2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים חמאה וגבינת צ'דר בסיר בינוני, בוחשים על אש קטנה עד שיימסו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פטרוזיליה, פפריקה ופלפל. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים (לא להפסיק) עד שהכל מתאחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים מהאש. טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה ומצפים היטב משני הצדדים.
  • שלב 5

    20 דקות
    מניחים את הפרוסות בתבנית ואופים בחום של 190 מעלות ל-20 דקות.
בגט קראנץ' בציפוי גבינה

שלב 1 מתוך 5

פורסים את הבגט לפרוסות של 2 ס"מ.

בגט קראנץ' בציפוי גבינה

שלב 2 מתוך 5

שמים חמאה וגבינת צ'דר בסיר בינוני, בוחשים על אש קטנה עד שיימסו.

בגט קראנץ' בציפוי גבינה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים פטרוזיליה, פפריקה ופלפל. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים (לא להפסיק) עד שהכל מתאחד.

בגט קראנץ' בציפוי גבינה

שלב 4 מתוך 5

מורידים מהאש. טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה ומצפים היטב משני הצדדים.

בגט קראנץ' בציפוי גבינה

שלב 5 מתוך 5

מניחים את הפרוסות בתבנית ואופים בחום של 190 מעלות ל-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בגט עם ממרח אבוקדו וגבינה צהובה

    בגט עם ממרח אבוקדו וגבינה צהובה

    קל
  • בגט עם עגבניות ומוצרלה

    בגט עם עגבניות ומוצרלה

    15 דקות קל
  • בגט עם פסטרמה

    בגט עם פסטרמה

    10 דקות קל
  • נקניקים בבגט

    נקניקים בבגט

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים