דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בואיקוס בולגריים קלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בואיקוס בולגריים קלים

בואיקוס בולגריים קלים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נעה לעדן מדעי
בויאקוס הן עוגיות קטנות המורכבות מבצק וגבינות קשות שמעניקות לו טעם ומליחות, ופריכות נעימה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3  כוסות
גבינת פטה / בולגרית מעורבבות מגוררות דק
1  מיכל
שמנת מתוקה
200  גרם
חמאה רכה, חתוכה לקוביות גדולות
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם (תלוי במידת המליחות של הגבינה הבולגרית או הפטה שהוספתם. כדאי לטעום)
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים בידיים עד שמתקבל בצק רך אבל דביק קלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    קיימות שתי אפשרויות של עבודה עם הבצק: א. אם ממהרים, לוקחים מהבצק פיסות קטנות, ויוצרים מהן כדורים, בגודל של עגבניות שרי בערך. מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים קצת. ב. האפשרות השנייה, שיוצרות בואיקוס בעלי שוליים אחידים במראה עוגייתי יותר, היא לקמח משטח עבודה, להניח עליו את הבצק, לשטח קצת בידיים (לא חייבים להשתמש במערוך) לעובי של כ-4 ס"מ ולקרוץ בכוס עיגולים, בקוטר של 2-3 ס"מ. מניחים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. אמורות לצאת כ-35 עוגיות.
  • שלב 4

    15 דקות
    מורחים כל עיגול בביצה הטרופה וזורים מלמעלה שומשום או קצח. אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים מיד או שומרים בכלי אטום עד יומיים, או במקפיא עד שבועיים.
בואיקוס בולגריים קלים

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה.

בואיקוס בולגריים קלים

שלב 2 מתוך 5

שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים בידיים עד שמתקבל בצק רך אבל דביק קלות.

בואיקוס בולגריים קלים

שלב 3 מתוך 5

קיימות שתי אפשרויות של עבודה עם הבצק: א. אם ממהרים, לוקחים מהבצק פיסות קטנות, ויוצרים מהן כדורים, בגודל של עגבניות שרי בערך. מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים קצת. ב. האפשרות השנייה, שיוצרות בואיקוס בעלי שוליים אחידים במראה עוגייתי יותר, היא לקמח משטח עבודה, להניח עליו את הבצק, לשטח קצת בידיים (לא חייבים להשתמש במערוך) לעובי של כ-4 ס"מ ולקרוץ בכוס עיגולים, בקוטר של 2-3 ס"מ. מניחים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. אמורות לצאת כ-35 עוגיות.

בואיקוס בולגריים קלים

שלב 4 מתוך 5

מורחים כל עיגול בביצה הטרופה וזורים מלמעלה שומשום או קצח. אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה.

בואיקוס בולגריים קלים

שלב 5 מתוך 5

מגישים מיד או שומרים בכלי אטום עד יומיים, או במקפיא עד שבועיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בואיקוס גבינות מפנק כשר לפסח

    בואיקוס גבינות מפנק כשר לפסח

    25 דקות קל
  • בואיקוס לחמניות גבינה של אתי כק

    בואיקוס לחמניות גבינה של אתי כק

    30 דקות בינוני
  • בואיקוס - לחמניות גבינה

    בואיקוס - לחמניות גבינה

    45 דקות בינוני
  • לחמניות בואיקוס בולגרי

    לחמניות בואיקוס בולגרי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים