המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את כל החומרים ולשים לבצק דביק ובו פירורי גבינה וזיתים. ממשיכים מיד, או ששומרים במקרר עד 24 שעות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים לחמניות קטנות, עגולות ופחוסות (כמו קציצות) ומסדרים בתבנית.
שומרים על מרחק של חמישה ס"מ בין לחמנייה ללחמנייה משום שהן תופחות במהלך האפייה.
אופים כ-30 דקות בחום בינוני, עד שמתקבל צבע זהוב כהה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ניתן להמיר את האשל בשמנת חמוצה או יוגורט. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0