דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: נועם סיידון
כדורי מצות מטוגנים, טבולים בסירופ מתוק. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר או סוכר. מתכון שהילדים אוהבים במיוחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
מצה
2  כפות
מצה
1  כף
חמאה
0.5  כפית
אבקת אפייה
3 
ביצה
1.5  כוסות
סוכר לבן לסירופ
0.5 
לימון סחוט, לסירופ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומכסים במים, נותנים לתערובת לעמוד 3 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים, וסוחטים את את המצות ומחזירים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים, יוצרים כדורים בעזרת כף, מטגנים בשמן עמוק.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הסירופ: שמים את הסוכר בסיר ומכסים במים, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שנוצרות בועות, מוסיפים את מיץ הלימון.
  • שלב 5

    0 דקות
    משרים את הבומוואלוס כמה דקות בסירופ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את הבומוואלוס לקערת הגשה, ושופכים מעליהם את את הסירופ. בתיאבון!
בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 1 מתוך 6

שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומכסים במים, נותנים לתערובת לעמוד 3 דקות.

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 2 מתוך 6

מסננים, וסוחטים את את המצות ומחזירים לקערה.

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים, יוצרים כדורים בעזרת כף, מטגנים בשמן עמוק.

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 4 מתוך 6

הכנת הסירופ: שמים את הסוכר בסיר ומכסים במים, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שנוצרות בועות, מוסיפים את מיץ הלימון.

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 5 מתוך 6

משרים את הבומוואלוס כמה דקות בסירופ.

בומוואלוס - לביבות מתוקות לפסח

שלב 6 מתוך 6

מעבירים את הבומוואלוס לקערת הגשה, ושופכים מעליהם את את הסירופ. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • אביב
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל טורקי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים