דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בוריק לוהט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בוריק לוהט

בוריק לוהט

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
כמו חטיף אבל ארוחה - עלה סיגר מתפצפץ עם מילוי טעים של גבינת עיזים, כרישה וחלמון ביצה. חלום בכל ביס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  עלים
בצק פילו
6 
חלמון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
2 
כרישה
50  גרם
חמאה
1  גלגל
גבינת
1  זר
פטרוזיליה
1  בקבוק
שמן קנולה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים חמאה במחבת ומאדים כרישה. מתבלים במלח ופלפל. מצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים על משטח עבודה עלה סיגר. עורמים מעט כרישה ומעל 3 טבעות גבינה במרכז הרבע העליון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים חלמון ומתבלים במלח, פלפל ועירית/ פטרוזיליה קצוצה. מקפלים את העלה לחצי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מדביקים את קצוות העלה בעזרת מעט מים. מקפלים את חצי העיגול לרבע ומטגנים מיד בשמן שחומם מראש ל- 170 מעלות כדקה עד הזהבה.
בוריק לוהט

שלב 1 מתוך 4

ממיסים חמאה במחבת ומאדים כרישה. מתבלים במלח ופלפל. מצננים.

בוריק לוהט

שלב 2 מתוך 4

פורסים על משטח עבודה עלה סיגר. עורמים מעט כרישה ומעל 3 טבעות גבינה במרכז הרבע העליון.

בוריק לוהט

שלב 3 מתוך 4

מניחים חלמון ומתבלים במלח, פלפל ועירית/ פטרוזיליה קצוצה. מקפלים את העלה לחצי.

בוריק לוהט

שלב 4 מתוך 4

מדביקים את קצוות העלה בעזרת מעט מים. מקפלים את חצי העיגול לרבע ומטגנים מיד בשמן שחומם מראש ל- 170 מעלות כדקה עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בוריקיטס ממולא

    בוריקיטס ממולא

    90 דקות בינוני
  • בוריקיטוס

    בוריקיטוס

    80 דקות בינוני
  • בוריקיטס פיצה מקמח כוסמין מלא

    בוריקיטס פיצה מקמח כוסמין מלא

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים