דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורמלוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורמלוס

בורמלוס

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אירית שמר
לביבות לפסח מהמטבח הטורקי. טובלים לביבה ברוטב ונהנים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
16 
מצה
8 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
4  כפות
שמן קנולה לטיגון
1.5  כוסות
מים
3  כוסות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים את המצות לריבועים, ומכניסים לקערה מלאה במים, כדי שהמצות ירטבו ממש. אחרי כמה דקות מוציאים את המצות וסוחטים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בקערה נפרדת, מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים לעיסה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת עד שמגיע לרתיחה ובעזרת כף לוקחים כמות ומעבירים לשמן לטיגון. הופכים לצד השני כשמשחים ומעבירים לקערת הגשה עם נייר סופג.
  • שלב 4

    15 דקות
    להכנת הרוטב מבשלים את הסוכר והמים עד לנקודת רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-15 דקות עד לקבלת מרקם של קרמל.
בורמלוס

שלב 1 מתוך 4

שוברים את המצות לריבועים, ומכניסים לקערה מלאה במים, כדי שהמצות ירטבו ממש. אחרי כמה דקות מוציאים את המצות וסוחטים היטב.

בורמלוס

שלב 2 מתוך 4

שמים בקערה נפרדת, מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים לעיסה.

בורמלוס

שלב 3 מתוך 4

מחממים שמן במחבת עד שמגיע לרתיחה ובעזרת כף לוקחים כמות ומעבירים לשמן לטיגון. הופכים לצד השני כשמשחים ומעבירים לקערת הגשה עם נייר סופג.

בורמלוס

שלב 4 מתוך 4

להכנת הרוטב מבשלים את הסוכר והמים עד לנקודת רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-15 דקות עד לקבלת מרקם של קרמל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • אוכל טורקי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורמלוס של פסח

    בורמלוס של פסח

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים