המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל התבלינים.
מבשלים את הפסטה דקה פחות מהוראות היצרן. מסננים את הפסטה ממים ומייבשים אותה לחלוטין - מומלץ על קרש חיתוך גדול או בצלחות רחבות.
אם מכינים באייר פראייר: מחממים את האייר פראייר לחום גבוה 6 דקות. מוזגים שמן על הפסה ומערבבים כך שתהיה עטופה כולה בשמן. מפזרים כמה כפיות מהתבלין שהכנו - לא את הכל. מעבירים לסלסלת האייר פראייר בשכבה אחידה (לא את הכל בבת אחת) ומרססים עוד טיפה שמן. אופים עד שזה שחום מעט ופותחים את המכשיר כל שתי דקות לערבוב קל.
אם מטגנים: מחממים שמן בסיר ל-160 מעלות ומטגנים את הפסטה - כל פעם 5-10 יחידות, אם שמים יותר מדי הן נוטות להדבק אחת לשנייה, ובכל מקרה צריך קצת לעמוד ליד הסיר ולהפריד בניהם. (זה לוקח בערך 10-15 סבבים של טיגון, צריך להיות סבלניים.) אחרי כמה דקות טיגון כשהפסטה מתחילה להשחים מעבירים אותה מיד לקערה עם התבלינים ואז למסננת ומנערים במהירות מעל הקערה. חוזרים על הפעולה עם כל הביסלי המטוגן.
שומרים בקופסא אטומה עד שבוע. הביסלי מהאייר פראייר טעימים בעיקר ביום ההכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0