דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביף בורגיניון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביף בורגיניון

ביף בורגיניון

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מילן בלוך
תבשיל הקדירה הצרפתי המפורסם, שימלא את הבית בריח משכר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר מחולק לקוביות בנוניות
0.25  כוס
שמן קנולה קנולה
1 
בצל גדול חתוך גס
5  שיני
שום
3  כפות
קמח לבן
0.5  ליטר
יין אדום אדום
1  עלה
עלה דפנה מעט
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2  כפות
רסק עגבניות
3 
גזר מקולפים וחתוכים גס
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    נותנים לקוביות הבשר לתפוס צבע בשמן חם במשך כמה דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל והשום, וממשיכים על אש גבוה עוד 5 דק. מערבבים בכף עץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    זורקים 3 כפות קמח על הסיר, מאחדים בסיבוב מהיר עם כף עץ, ולבסוף, מוסיפים את היין.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים 1/2 כוס מים, מלח, פלפל שחור, עלי דפנה, רסק עגבניות וגזר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, לא לשכוח את הפטריות שמפיניון. מערבבים היטב כדי למנוע את הידבקות הקמח בתחתית הסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    סוגרים ומשאירים על אש קטנה שעה וחצי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים מדי פעם.
  • שלב 8

    0 דקות
    בסוף הבישול, מפזרים פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
ביף בורגיניון

שלב 1 מתוך 8

נותנים לקוביות הבשר לתפוס צבע בשמן חם במשך כמה דקות.

ביף בורגיניון

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את הבצל והשום, וממשיכים על אש גבוה עוד 5 דק. מערבבים בכף עץ.

ביף בורגיניון

שלב 3 מתוך 8

זורקים 3 כפות קמח על הסיר, מאחדים בסיבוב מהיר עם כף עץ, ולבסוף, מוסיפים את היין.

ביף בורגיניון

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים 1/2 כוס מים, מלח, פלפל שחור, עלי דפנה, רסק עגבניות וגזר.

ביף בורגיניון

שלב 5 מתוך 8

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, לא לשכוח את הפטריות שמפיניון. מערבבים היטב כדי למנוע את הידבקות הקמח בתחתית הסיר.

ביף בורגיניון

שלב 6 מתוך 8

סוגרים ומשאירים על אש קטנה שעה וחצי.

ביף בורגיניון

שלב 7 מתוך 8

מערבבים מדי פעם.

ביף בורגיניון

שלב 8 מתוך 8

בסוף הבישול, מפזרים פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • ביף (שייטל) סטרוגנוף

    ביף (שייטל) סטרוגנוף

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים