דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בסבוסה של גיל חובב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בסבוסה של גיל חובב

בסבוסה של גיל חובב

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת סולת וסירופ דבש עסיסית ומתוקה, שמשמעות שמה היא "רק נשיקה"

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  כוס
סוכר לבן (3/4 כוס)
50  גרם
חמאה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג (כוס וחצי)
1.5  כוסות
סולת (כוס וחצי)
1  גביע
שמנת חמוצה
0.67  כוס
חלב (2/3 כוס)
1  כף
תמצית וניל
1  כוס
אגוזי לוז קלויים ללא מלח
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
מים
0.5  כוס
דבש (1/2 כוס)
1  כף
תמצית וניל
50  גרם
חמאה
3  טיפות
מי ורדים (לא הכרחי)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים את האגוזים. מוסיפים את יתר חומרי העוגה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    30 דקות
    משטחים בתבנית ואופים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים מהתנור וחורצים בעוגה חריצים באלכסונים, שתי וערב כך שתתקבלנה פרוסות בצורת מעוינים. אופים עשרים דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר קטן ומבשלים עד שהחמאה מותכת ומתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הסירופ על העוגה (זה נראה המון, אבל היא תספוג הכל), ממתינים עשר דקות ומגישים.
בסבוסה של גיל חובב

שלב 1 מתוך 5

מרסקים את האגוזים. מוסיפים את יתר חומרי העוגה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

בסבוסה של גיל חובב

שלב 2 מתוך 5

משטחים בתבנית ואופים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה בחום של 180 מעלות.

בסבוסה של גיל חובב

שלב 3 מתוך 5

מוציאים מהתנור וחורצים בעוגה חריצים באלכסונים, שתי וערב כך שתתקבלנה פרוסות בצורת מעוינים. אופים עשרים דקות נוספות.

בסבוסה של גיל חובב

שלב 4 מתוך 5

בינתיים מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר קטן ומבשלים עד שהחמאה מותכת ומתקבלת תערובת אחידה.

בסבוסה של גיל חובב

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את הסירופ על העוגה (זה נראה המון, אבל היא תספוג הכל), ממתינים עשר דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוח שכבות בסבוסה, בננות ושוקולד

    קינוח שכבות בסבוסה, בננות ושוקולד

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים