דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביף בורגיניון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביף בורגיניון

ביף בורגיניון

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל בשר ביין אדום, היישר מהמטבח הצרפתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר בקוביות גדולות
3 
בצל גדולים קלופים וחתוכים לשמיניות
6  שיני
שום קלופות וחצויות
6  כפות
שמן זית
3 
גזרים קלופים וקצוצים גס
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות גס
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים ברור שמאבקה
1  כוס
יין אדום
0  לפי הטעם
מלח ופלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר גדול וכבד, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב, מוסיפים את השום ובוחשים דקה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש) ומוסיפים את כל יתר החומרים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס יין.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים חם. בתיאבון!
ביף בורגיניון

שלב 1 מתוך 4

מחממים שמן בסיר גדול וכבד, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.

ביף בורגיניון

שלב 2 מתוך 4

מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב, מוסיפים את השום ובוחשים דקה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים.

ביף בורגיניון

שלב 3 מתוך 4

מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש) ומוסיפים את כל יתר החומרים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס יין.

ביף בורגיניון

שלב 4 מתוך 4

מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • ביף (שייטל) סטרוגנוף

    ביף (שייטל) סטרוגנוף

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים