יש לערבב היטב חמאה, סוכר, סוכר וניל ושאר הנוזלים, להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
ללוש היטב לגוש בצק לא דביק.
שלב 3
0 דקות
לעטוף בניילון נצמד, להעביר למקרר לשעה. לאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
שלב 1
מתוך
3
יש לערבב היטב חמאה, סוכר, סוכר וניל ושאר הנוזלים, להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
3
ללוש היטב לגוש בצק לא דביק.
שלב 3
מתוך
3
לעטוף בניילון נצמד, להעביר למקרר לשעה. לאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ג
גאולה פלייש
אהבתי מאד את המתכון, לא רשום במתכון כמה זמן לאפות
מערכת בישולים
היי, תודה שאהבת 🌸 תלוי מה את מכינה, לכל דבר זמן אפייה אחר. יום נעים
הערות 1