דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בקלווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בקלווה

בקלווה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ליזה אפרתי
תודו שאין דבר יותר מפנק מהבקלווה

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים קילו
1  כוס
אגוזים טחונים
1  כוס
בוטנים טחונים
1  כוס
צימוקים
3  כפות
קינמון טחון טחון
1  כפית
ציפורן
0.25  כוס
סוכר לבן
2  כפות
יין קינוח
3  כפות
שומשום
1 
חלמון
3  כוסות
סוכר לבן לרוטב
1.5  כוסות
מים לרוטב
2  כפות
מיץ לימון לרוטב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-5 חתיכות.
  • שלב 2

    0 דקות
    כל חתיכה להשטיח עם מערוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    למלא בחלק אחד ולאורך, את המלית ולגלגל לרולדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח בתבנית את כל 5 החתיכות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחתוך כל רולדה בסכין לחתיכות קטנות, לפי הרצוי.
  • שלב 6

    0 דקות
    למרוח מעל חלמון ביצה ולפזר שומשום.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאפות בחום בינוני (כ-180מעלות), עד שישחים.
  • שלב 8

    0 דקות
    בינתיים לרוטב, מניחים בסיר 3 כוסות סוכר, 2 כפות מיץ לימון, ובערך 1 וחצי כוסות מים, ולערבב,
  • שלב 9

    20 דקות
    להרתיח על האש כ-20 דקות, עד שהרוטב יהפוך לעיסה.
  • שלב 10

    0 דקות
    להוציא את הבקלווה החמה ולשפוך עליה את הרוטב החם.
בקלווה

שלב 1 מתוך 10

לחלק את הבצק ל-5 חתיכות.

בקלווה

שלב 2 מתוך 10

כל חתיכה להשטיח עם מערוך.

בקלווה

שלב 3 מתוך 10

למלא בחלק אחד ולאורך, את המלית ולגלגל לרולדה.

בקלווה

שלב 4 מתוך 10

להניח בתבנית את כל 5 החתיכות.

בקלווה

שלב 5 מתוך 10

לחתוך כל רולדה בסכין לחתיכות קטנות, לפי הרצוי.

בקלווה

שלב 6 מתוך 10

למרוח מעל חלמון ביצה ולפזר שומשום.

בקלווה

שלב 7 מתוך 10

לאפות בחום בינוני (כ-180מעלות), עד שישחים.

בקלווה

שלב 8 מתוך 10

בינתיים לרוטב, מניחים בסיר 3 כוסות סוכר, 2 כפות מיץ לימון, ובערך 1 וחצי כוסות מים, ולערבב,

בקלווה

שלב 9 מתוך 10

להרתיח על האש כ-20 דקות, עד שהרוטב יהפוך לעיסה.

בקלווה

שלב 10 מתוך 10

להוציא את הבקלווה החמה ולשפוך עליה את הרוטב החם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • אוכל טורקי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים