דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בקר מוקפץ חריף אש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בקר מוקפץ חריף אש

בקר מוקפץ חריף אש

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
אסיאתי שצורב קלות את השפתיים: רצועות בשר בקר מטוגנות בקצרה בווק עם סויה, ג'ינג'ר, שום ופלפל חריף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר כף או סינטה ברצועות דקות (להגיד לקצב: "זה לאוכל סיני")
6  כפות
שמן קנולה (לא שמן זית)
1  כפית
פלפל ירוק חריף חריף טרי
0.5 
ג'ינג'ר
6  שיני
שום קלופות
0.25  כוס
מים
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
6 
בצל ירוק גדולים
1  כוס
כוסברה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שלוש שעות לפני הבישול ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מלהיטים ווק ריק על האש הכי גדולה שיש, כשהוא חם מאוד יוצקים לתוכו 4 כפות שמן ומקפיצים בהם את הבשר בשלוש נאגלות (אם שמים את כל הבשר יחד החום לא מספיק גבוה והבשר סתם יתבשל ויפריש נוזלים, ההקפצה בכמויות קטנות תגרום לו להיצרב כהלכה). מקפיצים עד שמשחים היטב, מוציאים לקערה, מכניסים נאגלה נוספת, משחימים, מוציאים לקערה וממשיכים הלאה לנאגלה השלישית.
  • שלב 3

    0 דקות
    במקביל שמים במעבד מזון עם להב פלדה את הג'ינג'ר, החלקים הלבנים של הבצלים, שיני שום, פלפל חריף (ללא הקרומים והזרעים שבתוכו) ומרסקים למחית כמעט אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשכל שהבשר מושחם, בקערה יוצקים לווק את שתי כפות השמן הנותרות ואת מחית הפלפל, ג'ינג'ר והשום. מערבבים בכף עץ עד שמתחיל להשחים (זה קצת נדבק, לא להיבהל).
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר המושחם, מים וסויה ומקפיצים עוד שתי דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים מהאש. קוצצים גס מאוד את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים לווק יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים ומגישים על אורז לבן.
בקר מוקפץ חריף אש

שלב 1 מתוך 6

מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שלוש שעות לפני הבישול ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.

בקר מוקפץ חריף אש

שלב 2 מתוך 6

מלהיטים ווק ריק על האש הכי גדולה שיש, כשהוא חם מאוד יוצקים לתוכו 4 כפות שמן ומקפיצים בהם את הבשר בשלוש נאגלות (אם שמים את כל הבשר יחד החום לא מספיק גבוה והבשר סתם יתבשל ויפריש נוזלים, ההקפצה בכמויות קטנות תגרום לו להיצרב כהלכה). מקפיצים עד שמשחים היטב, מוציאים לקערה, מכניסים נאגלה נוספת, משחימים, מוציאים לקערה וממשיכים הלאה לנאגלה השלישית.

בקר מוקפץ חריף אש

שלב 3 מתוך 6

במקביל שמים במעבד מזון עם להב פלדה את הג'ינג'ר, החלקים הלבנים של הבצלים, שיני שום, פלפל חריף (ללא הקרומים והזרעים שבתוכו) ומרסקים למחית כמעט אחידה.

בקר מוקפץ חריף אש

שלב 4 מתוך 6

כשכל שהבשר מושחם, בקערה יוצקים לווק את שתי כפות השמן הנותרות ואת מחית הפלפל, ג'ינג'ר והשום. מערבבים בכף עץ עד שמתחיל להשחים (זה קצת נדבק, לא להיבהל).

בקר מוקפץ חריף אש

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הבשר המושחם, מים וסויה ומקפיצים עוד שתי דקות.

בקר מוקפץ חריף אש

שלב 6 מתוך 6

מסירים מהאש. קוצצים גס מאוד את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים לווק יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים ומגישים על אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר בקר, חצילים ובורגול ברוטב עגבניות

    קציצות בשר בקר, חצילים ובורגול ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

    סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בשר בקר בזיתים

    תבשיל בשר בקר בזיתים

    165 דקות בינוני
  • קציצות בקר ברוטב

    קציצות בקר ברוטב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים