הינך נמצא כאן

בקר מוקפץ חריף אש

שמירת מתכון מתכון שמור
אופס! נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה לא כרגע
8.67213
דירוג ממוצע: 4.5 (61)
דרגת קושי: בינוני
9 מצרכים
40 דקות
אסיאתי שצורב קלות את השפתיים: רצועות בשר בקר מטוגנות בקצרה בווק עם סויה, ג'יג'ר, שום ופלפל חריף
הדפסה

תיאור המתכון

כמובן שניתן לשלוט במידת החריפות על ידי הפחתת כמות הפלפל הטרי, אבל במקרה הזה, החריפות היא סוד הטעם. גם ככה, נעשה שימוש בפלפל שהוסרו ממנו הקרומים והזרעים (שבהם טמונה רוב החריפות), כך שהוא מותיר צריבה קלה על השפתיים והלשון אך אינו מעלה את הבית על יושביו באש. ולא לשכוח: אחרי שמטפלים בפלפל חריף טרי, לא לשפשף עיניים במשך 24 שעות. זה צורב!

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4.5 (61)