הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

בקר מוקפץ חריף אש

8.55882
דירוג ממוצע: 4.5 (68)
אסיאתי שצורב קלות את השפתיים: רצועות בשר בקר מטוגנות בקצרה בווק עם סויה, ג'יג'ר, שום ופלפל חריף
בינוני
9 מצרכים
40 דקות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

כמובן שניתן לשלוט במידת החריפות על ידי הפחתת כמות הפלפל הטרי, אבל במקרה הזה, החריפות היא סוד הטעם. גם ככה, נעשה שימוש בפלפל שהוסרו ממנו הקרומים והזרעים (שבהם טמונה רוב החריפות), כך שהוא מותיר צריבה קלה על השפתיים והלשון אך אינו מעלה את הבית על יושביו באש. ולא לשכוח: אחרי שמטפלים בפלפל חריף טרי, לא לשפשף עיניים במשך 24 שעות. זה צורב!

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4.5 (68)