-
שלב 1
1 דקות
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
-
שלב 2
1 דקות
משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
-
שלב 3
5 דקות
שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
-
שלב 4
5 דקות
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
-
שלב 5
25 דקות
אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
-
שלב 6
1 דקות
מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
-
שלב 7
2 דקות
מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
-
שלב 8
1 דקות
שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.
כתוב ביקורת