דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיקי שמו
הבראוניז הכי טעימים שתכינו – רכים ושוקולדיים עם שדרוג ייחודי של טעמי שקדים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ
150  גרם
שוקולד חלב קצוץ
150  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
60  גרם
ליקר (1/3 כוס)
3 
ביצה בטמפרטורת החדר
150  גרם
סוכר לבן (3/4 כוס)
40  גרם
קמח תופח אסם 350 גרם (1/3 כוס)
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
100  גרם
אגוזים, אגוזי מלך, אנגלית קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
  • שלב 3

    5 דקות
    שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
  • שלב 4

    5 דקות
    במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
  • שלב 5

    25 דקות
    אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
  • שלב 6

    1 דקות
    מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
  • שלב 7

    2 דקות
    מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
  • שלב 8

    1 דקות
    שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.
בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 2 מתוך 8

משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 3 מתוך 8

שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 4 מתוך 8

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 5 מתוך 8

אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 6 מתוך 8

מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 7 מתוך 8

מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

שלב 8 מתוך 8

שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר ריבי

מתכון מעולה

ר ריבי

מה גודל התבנית?

מערכת בישולים

היי ריבי, בעקרון תבנית מלבנית בינונית, למשל מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • אפייה
  • השראה
  • בראנץ'
  • שוקולד
  • מהתנור
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים