דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיקי שמו
הבראוניז הכי טעימים שתכינו – רכים ושוקולדיים עם שדרוג ייחודי של טעמי שקדים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ
150  גרם
שוקולד חלב קצוץ
150  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
60  גרם
ליקר (1/3 כוס)
3 
ביצה בטמפרטורת החדר
150  גרם
סוכר לבן (3/4 כוס)
40  גרם
קמח (1/3 כוס)
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
100  גרם
אגוזים, אגוזי מלך, אנגלית קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
  • שלב 3

    5 דקות
    שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
  • שלב 4

    5 דקות
    במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
  • שלב 5

    25 דקות
    אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
  • שלב 6

    1 דקות
    מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
  • שלב 7

    2 דקות
    מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
  • שלב 8

    1 דקות
    שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חברים
  • אפייה
  • השראה
  • בראנץ'
  • שוקולד
  • מהתנור
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז פרנג'ליקו

    בראוניז פרנג'ליקו

    45 דקות קל
  • עוגת בראוניז עשירה

    עוגת בראוניז עשירה

    110 דקות בינוני
  • בראוניז במיקרוגל

    בראוניז במיקרוגל

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים