לקערה גדולה מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, מלח, 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד ומערבבים לאיחוד.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים 3 כוסות חלב ושלוק ברנדי (אפשרי) ומערבבים.
שלב 4
5 דקות
חותכים את החלה לקוביות, מערבבים עם תערובת הביצים והחלב ומניחים בצד שתיספג.
שלב 5
7 דקות
למחבת מוסיפים את התפוחים, קינמון, חמאה וסוכר חום ומבשלים עד שהתפוחים חצי רכים ומקורמלים. כשהסוכר נהיה סירופ דביק שנדבק על התפוחים ניתן לעצור.
שלב 6
45 דקות
מאחדים בין החלה לתפוחים, מעבירים לתבנית גדולה, משטחים ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
שלב 7
5 דקות
לקראת סוף האפייה מכינים קצפת. מקציפים את השמנת להקצפה ביחד עם 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד עד קבלת קצפת רכה.
שלב 8
5 דקות
מחממים כ-1-2 כוסות חלב, תלוי במרקם הרוטב שרוצים, ובקערה נפרדת מערבבים עם יתרת אבקת הפודינג שוקולד בלונד שנותרה. לא להוסיף את כל החלב במכה כדי להימנע מגושים.
שלב 9
2 דקות
חותכים את הברד פודינג ומגישים עם הרוטב החם והקצפת.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
לקערה גדולה מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, מלח, 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד ומערבבים לאיחוד.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים 3 כוסות חלב ושלוק ברנדי (אפשרי) ומערבבים.
שלב 4
מתוך
9
חותכים את החלה לקוביות, מערבבים עם תערובת הביצים והחלב ומניחים בצד שתיספג.
שלב 5
מתוך
9
למחבת מוסיפים את התפוחים, קינמון, חמאה וסוכר חום ומבשלים עד שהתפוחים חצי רכים ומקורמלים. כשהסוכר נהיה סירופ דביק שנדבק על התפוחים ניתן לעצור.
שלב 6
מתוך
9
מאחדים בין החלה לתפוחים, מעבירים לתבנית גדולה, משטחים ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
שלב 7
מתוך
9
לקראת סוף האפייה מכינים קצפת. מקציפים את השמנת להקצפה ביחד עם 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד עד קבלת קצפת רכה.
שלב 8
מתוך
9
מחממים כ-1-2 כוסות חלב, תלוי במרקם הרוטב שרוצים, ובקערה נפרדת מערבבים עם יתרת אבקת הפודינג שוקולד בלונד שנותרה. לא להוסיף את כל החלב במכה כדי להימנע מגושים.
שלב 9
מתוך
9
חותכים את הברד פודינג ומגישים עם הרוטב החם והקצפת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0