הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

בשר או עוף בבירה

7.30769
דירוג ממוצע: 3.5 (39)
מתכון לתבשיל שיניב לכם עוף עסיסי בטעמים חזקים. נפלא להגיש עם אורז לבן
בינוני
7 מצרכים
1:20 שעות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

אם מבשלים בשר, רצוי לבשל יום קודם כדי שיהיה קל לחתוך. אם אין זמן, אפשר להעביר להקפאה לשעה ואז לחתוך את הבשר. את שלב 2 צריך לבשל 4 שעות. לאחר קירור פורסים את הבשר לפרוסות. ההמשך זהה.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 3.5 (39)