הקופונים של בישוליםהירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישיתלהרשמהכבר הצטרפתם?להתחברות
שתפו את המתכון
תיאור המתכון
אם מבשלים בשר, רצוי לבשל יום קודם כדי שיהיה קל לחתוך. אם אין זמן, אפשר להעביר להקפאה לשעה ואז לחתוך את הבשר. את שלב 2 צריך לבשל 4 שעות. לאחר קירור פורסים את הבשר לפרוסות. ההמשך זהה.
יצא טעים? ספרו לכולם!
תגובות והערות
מתכונים דומים
אופס אינך מחוברנראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם.להרשמהכבר הצטרפתם?להתחברות