המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, מניחים לתפיחה במקום חמים, עד להכפלת הנפח.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב, מוסיפים את השום לטיגון קצרצר שלא ישרף, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשחים.
מוסיפים את קוביות העגבניה, מוסיפים את הפטרוזילה ומלח ופלפל. מסירים מהאש ומצננים.
מחלקים את הבצק לעיגולים, כל אחד כראות עיניו, איך שאוהבים, מי שאוהב קטנים ומי שאוהב יותר גדולים, מרדדים לעיגול דק, בינוני, או עבה לפי בחירה.
מניחים את עיגולי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, על כל עיגול מפזרים שכבה דקה, אבל נדיבה מתערובת הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-20 דקות, עד ששולי הבצק משחימים.
את תערובת הבשר ניתן לעשות גם מבלי לטגן לפני, אלא פשוט לערבב את כל מצרכי התערובת ביחד, כולל כף שטוחה רסק עגבניות, ואז לפזר על כל עיגול בצק ולאפות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0