דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גאלט גבינות ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גאלט גבינות ופטריות

גאלט גבינות ופטריות

(6)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מנת רושם עם טעמים עזים ועשירים של רוטב בצל מקורמל ופטריות שמכינים במהירות ובקלות. עם אופציה טבעונית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מצונן מופשרת
1  צנצנת
פרפקטו רוטב פטריות ובצלים
1  סלסילה
פטריות יער שימאג'י
6  ענפי
תימין
1 
בצל סגול פרוס לחצאי טבעות
1  כפית
מלח
200  גרם
גבינת ריקוטה (אופציה טבעונית - גבינה למריחה טבעונית)
1  כפית
פלפל גרוס
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת (אופציה טבעונית - גאודה טבעונית)
1 
ביצה רק החלמון, טרוף
1  כף
חלב (לאופציה טבעונית - 1 כפית סילאן טרו עם כף משקה טבעוני)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    מערבבים בקערה את רוטב הפטריות בצלים עם גבינת הריקוטה והגאודה.
  • שלב 2

    5 דקות
    פורסים את בצק העלים וחותכים לצורה עגולה וגדולה ככל האפשר.
  • שלב 3

    1 דקות
    שמים במרכז את המלית ומעל את פטריות השימאג'י ואת הבצל.
  • שלב 4

    5 דקות
    מקפלים מסביב, ולא עד המרכז, רק ליצירת שוליים.
  • שלב 5

    2 דקות
    מערבבים 1 חלמון ביצה טרוף עם 1 כף חלב (ניתן לטבען בכפית סילאן טרו, עם כף משקה טבעוני).
  • שלב 6

    1 דקות
    מברישים ומפזרים מעל המאפה ענפי תימין.
  • שלב 7

    35 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 35 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה.
  • שלב 8

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
גאלט גבינות ופטריות

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בקערה את רוטב הפטריות בצלים עם גבינת הריקוטה והגאודה.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 2 מתוך 8

פורסים את בצק העלים וחותכים לצורה עגולה וגדולה ככל האפשר.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 3 מתוך 8

שמים במרכז את המלית ומעל את פטריות השימאג'י ואת הבצל.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 4 מתוך 8

מקפלים מסביב, ולא עד המרכז, רק ליצירת שוליים.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 5 מתוך 8

מערבבים 1 חלמון ביצה טרוף עם 1 כף חלב (ניתן לטבען בכפית סילאן טרו, עם כף משקה טבעוני).

גאלט גבינות ופטריות

שלב 6 מתוך 8

מברישים ומפזרים מעל המאפה ענפי תימין.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 7 מתוך 8

אופים בתנור שחומם מראש ל- 35 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה.

גאלט גבינות ופטריות

שלב 8 מתוך 8

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שולי

כן מ⁸אד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • בראנץ'
  • פטריות
  • גבינות
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גאלט ירקות שורש ססגוני

    גאלט ירקות שורש ססגוני

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים