המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה. מצננים מעט ומוזגים לגביעי זכוכית. מקררים עד שהג'לי נקרש.
שמים בסיר שמנת, סוכר ותמצית וניל ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה ביותר 5 דקות ומסירים מהאש.
ממיסים את הג'לטין עם המים החמים, מוסיפים לשמנת וטורפים היטב. מצננים מעט, יוצקים לגביעים על ג'לי התות ומקררים שעתיים.
מערבבים בקערה את המרכיבים לסלט התותים או פירות היער ושמים מעל הפנקוטה.
מרסקים במעבד מזון את המרכיבים לרוטב ומקררים. לפני ההגשה יוצקים מעל את הרוטב ומגישים עם או בלי קצפת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0