דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גבניצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גבניצה

גבניצה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב למאפה קלי קלות: מרכיבים משכבות עלי פילו ותערובת גבינות. מגישים חם או פושר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
גבינת פטה / בולגרית
0.5  קילוגרם
גבינת ריקוטה
5 
ביצה
50  גרם
חמאה מותכת
1  חבילה
בצק פילו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את הגבינות והביצים לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורחים תחתית תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים במעט חמאה. מניחים עלה פילו, מורחים בחמאה ומניחים מעל עלה נוסף, שגם אותו מורחים בחמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים מעל שליש מתערובת הגבינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים מעל עלה פילו אחד ומורחים בחמאה. חוזרים על הפעולה עם עוד שליש תערובת, עוד עלה פילו, עוד שליש ומסיימים בעלה אחרון. מורחים את עלה הפילו העליון בחמאה בנדיבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים שחומם ל-180 מעלות ב-45 דקות, עד שהגבניצה השחימה ועלה הפילו העליון תפוח ופריך. מגישים חם או פושר.
גבניצה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים היטב את הגבינות והביצים לקבלת תערובת אחידה.

גבניצה

שלב 2 מתוך 5

מורחים תחתית תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים במעט חמאה. מניחים עלה פילו, מורחים בחמאה ומניחים מעל עלה נוסף, שגם אותו מורחים בחמאה.

גבניצה

שלב 3 מתוך 5

מורחים מעל שליש מתערובת הגבינה.

גבניצה

שלב 4 מתוך 5

מניחים מעל עלה פילו אחד ומורחים בחמאה. חוזרים על הפעולה עם עוד שליש תערובת, עוד עלה פילו, עוד שליש ומסיימים בעלה אחרון. מורחים את עלה הפילו העליון בחמאה בנדיבות.

גבניצה

שלב 5 מתוך 5

אופים שחומם ל-180 מעלות ב-45 דקות, עד שהגבניצה השחימה ועלה הפילו העליון תפוח ופריך. מגישים חם או פושר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • נבחרת בישולים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים