דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ג'חנון תימני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ג'חנון תימני

ג'חנון תימני

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
משוגעים על ג'חנון? לא תאמינו כמה קל להכין. קחו מתכון לשבת בבוקר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
3  כוסות
מים
2  כפות
סוכר לבן
1  כף
מלח
200  גרם
מרגרינה
0.5  כוס
קמח לבן לקימוח
1  כף
שמן קנולה לשימון המשטח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה גדולה עורמים את הקמח יוצרים בו גומה ושופכים לתוכו בהדרגה את המים, הסוכר והמלח. תוך ערבוב במזלג.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים בידיים כמה דקות. מכסים במגבת ומניחים לשעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-20 עיגולים שווים ומניחים על משטח משומן. מכסים במגבת ומניחים ל-1/2 שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה דק ככל האפשר. מורחים כל עלה בשכבה דקה של מרגרינה מגלגלים לגלילה הדוקה ומסדרים בצפיפות בסיר ג'חנון משומן, בכמה שכבות בשתי וערב.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים שעה בתנור מחומם ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים לילה שלם.
ג'חנון תימני

שלב 1 מתוך 6

בקערה גדולה עורמים את הקמח יוצרים בו גומה ושופכים לתוכו בהדרגה את המים, הסוכר והמלח. תוך ערבוב במזלג.

ג'חנון תימני

שלב 2 מתוך 6

לשים בידיים כמה דקות. מכסים במגבת ומניחים לשעתיים.

ג'חנון תימני

שלב 3 מתוך 6

מחלקים את הבצק ל-20 עיגולים שווים ומניחים על משטח משומן. מכסים במגבת ומניחים ל-1/2 שעה.

ג'חנון תימני

שלב 4 מתוך 6

על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה דק ככל האפשר. מורחים כל עלה בשכבה דקה של מרגרינה מגלגלים לגלילה הדוקה ומסדרים בצפיפות בסיר ג'חנון משומן, בכמה שכבות בשתי וערב.

ג'חנון תימני

שלב 5 מתוך 6

אופים שעה בתנור מחומם ל-180 מעלות.

ג'חנון תימני

שלב 6 מתוך 6

מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים לילה שלם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ג'חנון כשר לפסח

    ג'חנון כשר לפסח

    630 דקות בינוני
  • מתכון לג'חנון

    מתכון לג'חנון

    770 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים