בקערה גדולה עורמים את הקמח יוצרים בו גומה ושופכים לתוכו בהדרגה את המים, הסוכר והמלח. תוך ערבוב במזלג.
שלב 2
0 דקות
לשים בידיים כמה דקות. מכסים במגבת ומניחים לשעתיים.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-20 עיגולים שווים ומניחים על משטח משומן. מכסים במגבת ומניחים ל-1/2 שעה.
שלב 4
0 דקות
על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה דק ככל האפשר. מורחים כל עלה בשכבה דקה של מרגרינה מגלגלים לגלילה הדוקה ומסדרים בצפיפות בסיר ג'חנון משומן, בכמה שכבות בשתי וערב.
שלב 5
0 דקות
אופים שעה בתנור מחומם ל-180 מעלות.
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים לילה שלם.
שלב 1
מתוך
6
בקערה גדולה עורמים את הקמח יוצרים בו גומה ושופכים לתוכו בהדרגה את המים, הסוכר והמלח. תוך ערבוב במזלג.
שלב 2
מתוך
6
לשים בידיים כמה דקות. מכסים במגבת ומניחים לשעתיים.
שלב 3
מתוך
6
מחלקים את הבצק ל-20 עיגולים שווים ומניחים על משטח משומן. מכסים במגבת ומניחים ל-1/2 שעה.
שלב 4
מתוך
6
על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה דק ככל האפשר. מורחים כל עלה בשכבה דקה של מרגרינה מגלגלים לגלילה הדוקה ומסדרים בצפיפות בסיר ג'חנון משומן, בכמה שכבות בשתי וערב.
שלב 5
מתוך
6
אופים שעה בתנור מחומם ל-180 מעלות.
שלב 6
מתוך
6
מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים לילה שלם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0