המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה עורמים את הקמח יוצרים בו גומה ושופכים לתוכו בהדרגה את המים, הסוכר והמלח. תוך ערבוב במזלג.
לשים בידיים כמה דקות. מכסים במגבת ומניחים לשעתיים.
מחלקים את הבצק ל-20 עיגולים שווים ומניחים על משטח משומן. מכסים במגבת ומניחים ל-1/2 שעה.
על משטח מקומח מרדדים כל כדור לעלה דק ככל האפשר. מורחים כל עלה בשכבה דקה של מרגרינה מגלגלים לגלילה הדוקה ומסדרים בצפיפות בסיר ג'חנון משומן, בכמה שכבות בשתי וערב.
אופים שעה בתנור מחומם ל-180 מעלות.
מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים לילה שלם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0