המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את התפוחים, אפרסקים ושזיפים לרבעים ואז חותכים את הרבעים למלבנים, וחותכים את המלבנים לריבועים קטנים. כדאי להקפיד על אופי החיתוך.
את הענבים חותכים לחצאים ואם יש חרצנים נא להוציא.
פותחים את קופסת השימורים מסננים את המיץ ומכניסים לקערה שבה מונחים הפירות החתוכים. מערבבים הכל.
שמים בכוסות, כשליש מהכוס סלט פירות, ומעל שמים כדור גלידה או שתיים (שהכדור יכסה את סלט הפירות) ועל הכל שמים קצפת, ואם רוצים גם דבדבן למעלה או סירופ שוקולד,או סירופ מייפל. מומלץ להגיש בכוס שקופה.
מתכון מאוד קל ופשוט אבל טעים כל כל!!! להגיש לאורחים או סתם להתפנק !
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0