דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דאל (מרק עדשים)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דאל (מרק עדשים)

דאל (מרק עדשים)

(1)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק עדשים הודי, מלא בטעמים, עם קארי, כורכום, ג'ינג'ר וכוסברה, שימלא את הבית בניחוחות, ואת הלב בנחמה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
עדשים אדומות שהושרו במים למשך כשעתיים
300  גרם
בצל קצוץ
200  גרם
עגבנייה קלופות וחתוכות לקוביות
0.5  זר
כוסברה קצוצה
7  שיני
שום קצוצות
1  כף
ג'ינג'ר מגורר
0  לפי הטעם
צ'ילי קצוץ
1  כף
קארי
1  כפית
כורכום
0  לפי הטעם
פלפל
3  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר והצ'ילי. מטגנים דקה נוספת
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים, תוך כדי עירבוב, לטגן לעוד מספר דקות
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את העדשים ומטגנים למשך מספר דקות תוך ערבוב מתמיד
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את התבשיל במים ומביאים לרתיחה
  • שלב 6

    0 דקות
    מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.
  • שלב 7

    0 דקות
    תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומתקנים תיבול לפי הצורך
  • שלב 9

    0 דקות
    לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם
דאל (מרק עדשים)

שלב 1 מתוך 9

מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה

דאל (מרק עדשים)

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר והצ'ילי. מטגנים דקה נוספת

דאל (מרק עדשים)

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים, תוך כדי עירבוב, לטגן לעוד מספר דקות

דאל (מרק עדשים)

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את העדשים ומטגנים למשך מספר דקות תוך ערבוב מתמיד

דאל (מרק עדשים)

שלב 5 מתוך 9

מכסים את התבשיל במים ומביאים לרתיחה

דאל (מרק עדשים)

שלב 6 מתוך 9

מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.

דאל (מרק עדשים)

שלב 7 מתוך 9

תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת

דאל (מרק עדשים)

שלב 8 מתוך 9

לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומתקנים תיבול לפי הצורך

דאל (מרק עדשים)

שלב 9 מתוך 9

לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים