המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את חתיכות הגמבה עם השום. מוסיפים את התבלינים, קופסת רסק עגבניות קטנה ו-2 כוסות מים רותחים. מערבבים הכל.
שמים את חתיכות הדגים וחופן הכוסברה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
ממשיכים לבשל 20 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0