דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג מוסר בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג מוסר בתנור

דג מוסר בתנור

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
דג מוסר אפוי בתנור, ממולא בעגבניות, כוסברה ולימון וברוטב מיונז מעולה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פילה נסיכת הנילוס בינוניים, נקיים ושלמים
4  כפות
שמן זית
2  כפות
מיונז
1  כוס
כוסברה טרייה קצוצה גס
0.5 
לימון חתוך לפרוסות דקות
1 
עגבנייה בינונית, חתוכה לחצאי עיגולים דקים
1 
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
0  לפי הטעם
פלפל גרוס גס
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    ממליחים את הדגים ומניחים בצד ל-30 דקות. מנגבים את המלח עם נייר סופג, לא לשטוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הדגים על תבנית אפייה חד פעמית, מושחים את הדגים עם שמן זית ומיונז בנדיבות. ממלאים את בטן הדגים עם כוסברה קצוצה, עגבניות, בצל ולימון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים מעל הדגים את יתרת הכוסברה, עגבניות, לימון ובצל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים על הדגים פלפל שחור גס, כורכום ופפריקה מתוקה לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף, מחוררים בכמה מקומות.
  • שלב 6

    40 דקות
    מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, כ-40 דקות.
דג מוסר בתנור

שלב 1 מתוך 6

ממליחים את הדגים ומניחים בצד ל-30 דקות. מנגבים את המלח עם נייר סופג, לא לשטוף.

דג מוסר בתנור

שלב 2 מתוך 6

מניחים את הדגים על תבנית אפייה חד פעמית, מושחים את הדגים עם שמן זית ומיונז בנדיבות. ממלאים את בטן הדגים עם כוסברה קצוצה, עגבניות, בצל ולימון.

דג מוסר בתנור

שלב 3 מתוך 6

מפזרים מעל הדגים את יתרת הכוסברה, עגבניות, לימון ובצל.

דג מוסר בתנור

שלב 4 מתוך 6

מפזרים על הדגים פלפל שחור גס, כורכום ופפריקה מתוקה לפי הטעם.

דג מוסר בתנור

שלב 5 מתוך 6

מכסים את התבנית בנייר כסף, מחוררים בכמה מקומות.

דג מוסר בתנור

שלב 6 מתוך 6

מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    70 דקות בינוני
  • דג סלמון מבושל עם אורז

    דג סלמון מבושל עם אורז

    30 דקות בינוני
  • פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    35 דקות בינוני
  • דג מהיר טעים לפנים

    דג מהיר טעים לפנים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים