מרתיחים כוס וחצי של מים בסיר עמוק וצר. מוסיפים את הפתיתים, כ-10 דקות בישול.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את החלב ומביאים לרתיחה, הפתיתים יתכסו לחלוטין בחלב (לא להיבהל).
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את האש ומוסיפים את גרידת התפוז, תמצית וניל, קינמון וסוכר לפי הטעם. מערבבים כל שתי דקות (רק כדי שלא יידבק לתחתית), ונותנים לפתיתים לספוג את החלב. לקראת סוף הבישול, מומלץ להגביר את סבבי הערבוב.
שלב 4
0 דקות
להוריד מאש כשהפתיתים ספחו את מרבית הנוזלים והגיעו למרקם דייסתי.
שלב 1
מתוך
4
מרתיחים כוס וחצי של מים בסיר עמוק וצר. מוסיפים את הפתיתים, כ-10 דקות בישול.
שלב 2
מתוך
4
יוצקים את החלב ומביאים לרתיחה, הפתיתים יתכסו לחלוטין בחלב (לא להיבהל).
שלב 3
מתוך
4
מנמיכים את האש ומוסיפים את גרידת התפוז, תמצית וניל, קינמון וסוכר לפי הטעם. מערבבים כל שתי דקות (רק כדי שלא יידבק לתחתית), ונותנים לפתיתים לספוג את החלב. לקראת סוף הבישול, מומלץ להגביר את סבבי הערבוב.
שלב 4
מתוך
4
להוריד מאש כשהפתיתים ספחו את מרבית הנוזלים והגיעו למרקם דייסתי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0