דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דייסת פתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דייסת פתיתים

דייסת פתיתים

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שיר
דייסה מקסימה לבילוי חורפי, בניחוח וניל וקינמון. וגם מבחר אופציות לתיבול, תוספות ושילובים מעניינים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס עגולים
1.5  כוסות
מים
2  כוסות
חלב
0  לפי הטעם
קליפת תפוז
1  כפית
תמצית וניל
0  לפי הטעם
סוכר לבן
0  לפי הטעם
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים כוס וחצי של מים בסיר עמוק וצר. מוסיפים את הפתיתים, כ-10 דקות בישול.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים את החלב ומביאים לרתיחה, הפתיתים יתכסו לחלוטין בחלב (לא להיבהל).
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את האש ומוסיפים את גרידת התפוז, תמצית וניל, קינמון וסוכר לפי הטעם. מערבבים כל שתי דקות (רק כדי שלא יידבק לתחתית), ונותנים לפתיתים לספוג את החלב. לקראת סוף הבישול, מומלץ להגביר את סבבי הערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוריד מאש כשהפתיתים ספחו את מרבית הנוזלים והגיעו למרקם דייסתי.
דייסת פתיתים

שלב 1 מתוך 4

מרתיחים כוס וחצי של מים בסיר עמוק וצר. מוסיפים את הפתיתים, כ-10 דקות בישול.

דייסת פתיתים

שלב 2 מתוך 4

יוצקים את החלב ומביאים לרתיחה, הפתיתים יתכסו לחלוטין בחלב (לא להיבהל).

דייסת פתיתים

שלב 3 מתוך 4

מנמיכים את האש ומוסיפים את גרידת התפוז, תמצית וניל, קינמון וסוכר לפי הטעם. מערבבים כל שתי דקות (רק כדי שלא יידבק לתחתית), ונותנים לפתיתים לספוג את החלב. לקראת סוף הבישול, מומלץ להגביר את סבבי הערבוב.

דייסת פתיתים

שלב 4 מתוך 4

להוריד מאש כשהפתיתים ספחו את מרבית הנוזלים והגיעו למרקם דייסתי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דייסת שיבולת שועל, תפוח וקינמון

    דייסת שיבולת שועל, תפוח וקינמון

    15 דקות בינוני
  • דייסת פתיתים מנחמת במיוחד

    דייסת פתיתים מנחמת במיוחד

    15 דקות קל
  • דייסת קוואקר

    דייסת קוואקר

    4 דקות קל
  • דייסת שיבולת שועל ופירות

    דייסת שיבולת שועל ופירות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים