דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הספינג' של מרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הספינג' של מרים

הספינג' של מרים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מרים לוי
לכבוד חנוכה וימים טובים: סופגניות מרוקאיות אסליות שתמיד כיף לאכול

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
מלח
2  כפות
סוכר לבן
830  מיליליטר
מים (1/3 3 כוסות + 2 כפות)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים יחד את כל החומרים, ולשים עד לקבלת בצק גמיש ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים את הבצק התפחה ראשונה כשעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את הבצק מעט כדי להוריד אוויר לאחר ההתפחה הראשונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים, ומתפיחים את הבצק התפחה שנייה למשך שעה וחצי.
  • שלב 5

    0 דקות
    נוטלים מהבצק חתיכות בגודל אחיד, יוצרים חור במרכז, ומגדילים מעט את החור לצורת ספינג'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד הזהבה. מגישים עם דבש או אבקת סוכר. בתיאבון!
הספינג' של מרים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים יחד את כל החומרים, ולשים עד לקבלת בצק גמיש ומבריק.

הספינג' של מרים

שלב 2 מתוך 6

מכסים ומתפיחים את הבצק התפחה ראשונה כשעה וחצי.

הספינג' של מרים

שלב 3 מתוך 6

לשים את הבצק מעט כדי להוריד אוויר לאחר ההתפחה הראשונית.

הספינג' של מרים

שלב 4 מתוך 6

מכסים, ומתפיחים את הבצק התפחה שנייה למשך שעה וחצי.

הספינג' של מרים

שלב 5 מתוך 6

נוטלים מהבצק חתיכות בגודל אחיד, יוצרים חור במרכז, ומגדילים מעט את החור לצורת ספינג'.

הספינג' של מרים

שלב 6 מתוך 6

מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד הזהבה. מגישים עם דבש או אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • אוכל מרוקאי
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים