אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות הפסטייה הקטנה שלי מרוקאי שקיות בצק פילו מלאות בעוף, פירות ותבלינים ומהוות מנה מפתיעה, טעימה ומתוקה מהמיטב של המטבח המרוקאי 8.07143 דירוג ממוצע: 4 (14) מערכת בישולים קשה14 מצרכים 3:00 שעות הכנה 1 . נשטוף היטב את העוף, נכניס לסיר גדול עם מים ונבשל אותו בישול מלא. 2 . נחמם שמן קנולה בסיר ונטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות סוכר, עד שיהפוך לשקוף. 3 . נניח את האגוזים בתבנית ונקלה אותם קלות בתנור. 4 . כשהעוף מבושל, נחלץ ממנו את כל בשר העוף ונקצוץ היטב. את התערובת נעביר לקערה גדולה. נוסיף לקערה את הבצל עם כל הנוזלים שניגרו במחבת, ואת האגוזים שקלינו. 5 . נקצוץ את הצימוקים והשזיפים ונוסיף לקערה. 6 . נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב. נתקן את הטעם תוך כדי עד שהתערובת לטעמנו. 7 . נוציא מהמקרר את עלי הפילו. נעביר את העלים לתוך מגבת ונדאג לכסות במגבת תוך כדי עבודה, כדי למנוע התייבשות. 8 . ניצוק לקערה קטנה שמן ונבריש בו את העלה הראשון, עליו נניח עלה נוסף. 9 . נניח מנה גדושה של מלית העוף במרכז העלה. 10 . נאסוף את העלים ונהדק במרכז (כמו שקית או מתנה). 11 . נבריש בשמן את העלה מבחוץ. 12 . נאפה בחום של 190 מעלות עד להזהבה. רשימת המצרכים (6 מנות)1 חבילה עלי פילו 1 עוף 8 בצלים 100 גרם אגוזי מלך 50 גרם צימוקים 50 גרם שזיפים שמן קנולה 1 כפית כורכום 1 כפית פלפל שחור 1 כפית קינמון מלח 1 כף אבקת מרק עוף אמיתי רכיבים טבעיים אסם 3 כפות סוכר קורט אגוז מוסקט ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב1 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב2 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב3 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב4 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את הפסטייה הקטנה שלי ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4 (14) קטגוריות מאפים ממולאים מתכונים לסוגי בצק שונים מרוקו מתכונים לשבת מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ביף וולינגטון עסיסי ביף וולינגטון עסיסי דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 7.35065 דירוג ממוצע: 3.5 (77) 10 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חלות קטנות ממולאות חלות קטנות ממולאות מערכת בישולים 4.42857 דירוג ממוצע: 2 (7) 14 מצרכיםבינוני 1:40 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פשטידת לחם מאתמול פשטידת לחם מאתמול מערכת בישולים 7.61702 דירוג ממוצע: 4 (47) 9 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות דנה מזור 8.76666 דירוג ממוצע: 4.5 (30) 13 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פאי בשר וחצילים פאי בשר וחצילים חדד אדווה 8.66667 דירוג ממוצע: 4.5 (12) 13 מצרכיםבינוני אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון צרורות עלי בצק במילוי בשר טחון מערכת בישולים 7.61539 דירוג ממוצע: 4 (13) 16 מצרכיםבינוני אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בצק עלים ממולא בבשר, ירקות שורש וצנוברים בצק עלים ממולא בבשר, ירקות שורש וצנוברים אתי דבאח 9.71429 דירוג ממוצע: 5 (7) 14 מצרכיםבינוני 1:10 שעות תגובות והערות
ביף וולינגטון עסיסי דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 7.35065 דירוג ממוצע: 3.5 (77) 10 מצרכיםבינוני 1:30 שעות
רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות דנה מזור 8.76666 דירוג ממוצע: 4.5 (30) 13 מצרכיםבינוני 1:10 שעות
בצק עלים ממולא בבשר, ירקות שורש וצנוברים אתי דבאח 9.71429 דירוג ממוצע: 5 (7) 14 מצרכיםבינוני 1:10 שעות
תגובות והערות