דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: איתי דגן
פסטה ייחודית ובשרנית עם ניחוחות מרווה, אגוזי לוז ותוספת של גבינת בוראטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פסטה ווזוביטו פרפקטו מהדורה מיוחדת
300  גרם
דלעת חתוכה לקוביות
30  גרם
חמאה
2  כפות
שמן זית
2  שיני
שום פרוסות
1  כפית
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור
5  עלים
מרווה
2  כפות
אגוזי לוז קלויים
1  כדור
גבינת מוצרלה בוראטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
  • שלב 2

    10 דקות
    ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הווזוביטו ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
  • שלב 3

    5 דקות
    במחבת נפרדת שמים את החמאה ושמן הזית עד שהחמאה נמסה. ⁠מוסיפים את קוביות הדלעת עם מלח ומטגנים עם מכסה סגור עד לריכוך של הדלעת.
  • שלב 4

    2 דקות
    ברגע שהדלעת התרככה מוסיפים את השום ומערבבים למשך דקה. מוסיפים חצי כוס מים עד כוס מים שלמה ממי הבישול.
  • שלב 5

    5 דקות
    בבלנדר מוט טוחנים את הדלעת היטב עד מרקם חלק אם סמיך מדי מוסיפים עוד מים. מחזירים את הרוטב הטחון למחבת ומוסיפים מרווה ופלפל שחור גרוס.
  • שלב 6

    2 דקות
    מוסיפים אל הרוטב את הווזוביטו המוכן ומערבבים עד לספיגת הרוטב בפסטה. בצלחת גדולה שמים את הפסטה יחד עם בוראטה, אגוזי לוז קלויים ומרווה.
ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 1 מתוך 6

בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 2 מתוך 6

ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הווזוביטו ומבשלים לפי הכתוב על השקית.

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 3 מתוך 6

במחבת נפרדת שמים את החמאה ושמן הזית עד שהחמאה נמסה. ⁠מוסיפים את קוביות הדלעת עם מלח ומטגנים עם מכסה סגור עד לריכוך של הדלעת.

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 4 מתוך 6

ברגע שהדלעת התרככה מוסיפים את השום ומערבבים למשך דקה. מוסיפים חצי כוס מים עד כוס מים שלמה ממי הבישול.

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 5 מתוך 6

בבלנדר מוט טוחנים את הדלעת היטב עד מרקם חלק אם סמיך מדי מוסיפים עוד מים. מחזירים את הרוטב הטחון למחבת ומוסיפים מרווה ופלפל שחור גרוס.

ווזוביטו ברוטב דלעת צלויה

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים אל הרוטב את הווזוביטו המוכן ומערבבים עד לספיגת הרוטב בפסטה. בצלחת גדולה שמים את הפסטה יחד עם בוראטה, אגוזי לוז קלויים ומרווה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • רטבים
  • פסטות
  • פסטות
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • אוכל טבעוני
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ווזוביטו בולונז

    ווזוביטו בולונז

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים