דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
זיתים שחורים במלח בישול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. זיתים שחורים במלח בישול

זיתים שחורים במלח בישול

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ריקי ברוך
כבישת זיתים אצלכם בבית היא דבר קל שבקלים, נסו את המתכון הבא.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
זיתים טריים
300  גרם
מלח
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מיץ לימון
10  פרוסות
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הזיתים ומנקים אותם משאריות העלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את העלים לקערה ושופכים עליהם את מלח הבישול.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאורך 10 ימים הופכים ומערבבים פעמיים ביום. (רק מערבבים).
  • שלב 4

    0 דקות
    בתום עשרה ימים, ואפשר גם קודם, בודקים אם המרירות יצאה לגמרי.
  • שלב 5

    0 דקות
    שוטפים היטב את הזיתים, מכניסים לצנצנת, מוסיפים לימון, קצת מים, שליש כוס שמן ומכסים בפרוסות לימון.
  • שלב 6

    0 דקות
    אוטמים את הצנצנת ושומרים במקרר.
זיתים שחורים במלח בישול

שלב 1 מתוך 6

שוטפים את הזיתים ומנקים אותם משאריות העלים.

זיתים שחורים במלח בישול

שלב 2 מתוך 6

מכניסים את העלים לקערה ושופכים עליהם את מלח הבישול.

זיתים שחורים במלח בישול

שלב 3 מתוך 6

לאורך 10 ימים הופכים ומערבבים פעמיים ביום. (רק מערבבים).

זיתים שחורים במלח בישול

שלב 4 מתוך 6

בתום עשרה ימים, ואפשר גם קודם, בודקים אם המרירות יצאה לגמרי.

זיתים שחורים במלח בישול

שלב 5 מתוך 6

שוטפים היטב את הזיתים, מכניסים לצנצנת, מוסיפים לימון, קצת מים, שליש כוס שמן ומכסים בפרוסות לימון.

זיתים שחורים במלח בישול

שלב 6 מתוך 6

אוטמים את הצנצנת ושומרים במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    15 דקות קל
  • קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    300 דקות בינוני
  • סלט תפוזים עם זיתים

    סלט תפוזים עם זיתים

    15 דקות קל
  • וילה לזית - מאפה זיתים וגבינה

    וילה לזית - מאפה זיתים וגבינה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים