דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
זנגולה של אירית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. זנגולה של אירית

זנגולה של אירית

(1)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אירית
תוצרת עיראק לכבוד פורים: עוגיות מטוגנות בשמן עמוק וטבולות בסירופ מי ורדים

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
15  גרם
שמרים יבשים
2.5  כוסות
מים פושרים
1  כף
סוכר לבן
3.33  כוסות
קמח לבן
1.5  כוסות
מים
2  כוסות
סוכר לבן
1  כף
מיץ לימון טרי
2  כפיות
מי ורדים
0.5  בקבוק
שמן קנולה לטיגון עמוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את השמרים עם רבע כוס מים, מוסיפים כף סוכר ומניחים להתססה.
  • שלב 2

    90 דקות
    מעבירים את השמרים לקערה ומוסיפים שתי כוסות מים ומערבבים במטרף ידני, ומוסיפים לאט לאט קמח, וטורפים במהירות לתערובת סמיכה. להתפיח 90 דקות.
  • שלב 3

    30 דקות
    לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.
  • שלב 4

    30 דקות
    בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.
  • שלב 5

    15 דקות
    מוסיפים מי ורדים מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר, ומטגנים עד להזהבה, (אם קשה אפשר להיעזר במזלג).
  • שלב 7

    0 דקות
    ממליצה להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.
  • שלב 8

    0 דקות
    טובלים את הזנגולה בסירופ כשזה חם.
זנגולה של אירית

שלב 1 מתוך 8

מערבבים את השמרים עם רבע כוס מים, מוסיפים כף סוכר ומניחים להתססה.

זנגולה של אירית

שלב 2 מתוך 8

מעבירים את השמרים לקערה ומוסיפים שתי כוסות מים ומערבבים במטרף ידני, ומוסיפים לאט לאט קמח, וטורפים במהירות לתערובת סמיכה. להתפיח 90 דקות.

זנגולה של אירית

שלב 3 מתוך 8

לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.

זנגולה של אירית

שלב 4 מתוך 8

בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.

זנגולה של אירית

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים מי ורדים מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.

זנגולה של אירית

שלב 6 מתוך 8

מחממים שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר, ומטגנים עד להזהבה, (אם קשה אפשר להיעזר במזלג).

זנגולה של אירית

שלב 7 מתוך 8

ממליצה להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.

זנגולה של אירית

שלב 8 מתוך 8

טובלים את הזנגולה בסירופ כשזה חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות זנגולה עיראקיות

    עוגיות זנגולה עיראקיות

    280 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים