דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות זנגולה עיראקיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות זנגולה עיראקיות

עוגיות זנגולה עיראקיות

(0)
280 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: אירית
עוגיות עיראקיות מסורתיות, מטוגנות בשמן עמוק וטבולות בסירופ בטעם מי ורדים

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
מים פושרים
1  כף
סוכר לבן
3.33  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.5  כוסות
מים
2  כוסות
סוכר לבן
1  כף
מיץ לימון טרי
2  כפיות
מי ורדים
1  כף
שמן קנולה לטיגון עמוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

280 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח עם 2.5 כוסות מים ומערבבים במטרף ידני במהירות לתערובת סמיכה.
  • שלב 2

    90 דקות
    מכסים את הקערה ומתפיחים כ-90 דקות.
  • שלב 3

    30 דקות
    לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.
  • שלב 4

    30 דקות
    בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.
  • שלב 5

    15 דקות
    מוסיפים מי ורדים, מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים סיר עם שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר ומטגנים עד להזהבה (אם קשה אפשר להיעזר במזלג), מומלץ להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.
  • שלב 7

    0 דקות
    טובלים את הזנגולה בסירופ החם.
עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את הקמח עם 2.5 כוסות מים ומערבבים במטרף ידני במהירות לתערובת סמיכה.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 2 מתוך 7

מכסים את הקערה ומתפיחים כ-90 דקות.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 3 מתוך 7

לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 4 מתוך 7

בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים מי ורדים, מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 6 מתוך 7

מחממים סיר עם שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר ומטגנים עד להזהבה (אם קשה אפשר להיעזר במזלג), מומלץ להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.

עוגיות זנגולה עיראקיות

שלב 7 מתוך 7

טובלים את הזנגולה בסירופ החם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים