מערבבים את הקמח עם 2.5 כוסות מים ומערבבים במטרף ידני במהירות לתערובת סמיכה.
שלב 2
90 דקות
מכסים את הקערה ומתפיחים כ-90 דקות.
שלב 3
30 דקות
לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.
שלב 4
30 דקות
בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.
שלב 5
15 דקות
מוסיפים מי ורדים, מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.
שלב 6
0 דקות
מחממים סיר עם שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר ומטגנים עד להזהבה (אם קשה אפשר להיעזר במזלג), מומלץ להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.
שלב 7
0 דקות
טובלים את הזנגולה בסירופ החם.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את הקמח עם 2.5 כוסות מים ומערבבים במטרף ידני במהירות לתערובת סמיכה.
שלב 2
מתוך
7
מכסים את הקערה ומתפיחים כ-90 דקות.
שלב 3
מתוך
7
לשים ומתפיחים שוב כ-30 דקות, חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עד שמתקבל בצק דליל ואוורירי.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים מים, סוכר ומיץ לימון, כ-30 דקות על אש קטנה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים מי ורדים, מבשלים עוד 15 דקות ומצננים.
שלב 6
מתוך
7
מחממים סיר עם שמן עמוק, שמים בשקית זילוף מעט מהבצק ומזלפים בצורת שבלול ישירות לתוך הסיר ומטגנים עד להזהבה (אם קשה אפשר להיעזר במזלג), מומלץ להכין אותם דקים ובגודל בינוני-קטן.
שלב 7
מתוך
7
טובלים את הזנגולה בסירופ החם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0